purificarea
Din suflet

Purificarea si echilibrarea chakrelor cu ajutorul Arhanghelului Metatron

Vizualizeaza o raza de lumina alb stralucitoare care coboara din cer asupra ta, intra prin crestetul capului si iti umple intreaga fiinta. Ajunge la chakra radacina. Aici lumina capata culoarea rosu rubin. Aceasta lumina rosie elimina toate blocajele de la acest nivel si trezeste chakra radacina. Dupa ce o purifica, se indreapta catre celalalte chakre si se transforma in culorile respective.

Respira adanc, inchide ochii si relaxeaza-te
“Arhanghele Metatron, te rog sa imi purifici si sa imi echilibrezi toate chakrele prin folosirea razei tale sacre de lumina.”
Vizualizeaza apoi o raza de lumina alb stralucitoare care coboara din cer asupra ta, intra prin crestetul capului si iti umple intreaga fiinta. Ajunge la chakra radacina. Aici lumina capata culoarea rosu rubin. Aceasta lumina rosie elimina toate blocajele de la acest nivel si trezeste chakra radacina. Dupa ce o purifica, se indreapta catre celalalte chakre si se transforma in culorile respective.
Cea de a doua chakra, sub ombilic se transforma intr-un portocaliu curat, luminos, apoi cea din dreptul plexului solar devine un galben luminos, chakra inimii devine un roz luminos (sau verde vindecator), gatul de un albastru precum cerul, chakra celui de al 3a lea ochi devinde un indigo luminos, chakrele urechilor devin de un rosu-violet, chakra coroanei, in crestetul capului, devine de un violet sau alb stralucitor

Dupa ce ai terminat, multumeste arhanghelului Metatron

“Iti multumesc, preaiubit arhanghele Metatron pentru acest proces de vindecare si de purificare. Te rog sa continui sa lucrezi cu mine astfel incat sa elimin toate energiile vechi care ma tin blocat. Sunt dispus(a) sa imi accept lumina interioara si sa urmez calauzirea primita de la Dumnezeu. Multumesc.”
La inceput vei avea nevoie de aproximativ cinci minute pentru fiecare chakra.
Pace si iubire!
Ma gasesti pe Facebook aici.

 

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *