carti oracol
Carti Oracol

Carti oracol. Invata sa daruiesti si sa primesti

Aceste carti oracol vorbesc in aceasta seara despre faptul ca esti dezorientat(a) si nehotarat(a) asupra unei situatii din viata ta. Acest lucru se intampla prin faptul ca tu nu ai un echilibru intre a darui si a primi. Cand doar expiri (daruiesti) sau doar inspiri (primesti).

Inainte de a lua orice decizie, pune in balanta cele doua posibilitati. Gandeste-te cum te-ai simti si ce s-ar intampla daca ai lua o decizie. Acum inspira, expira si vizualizeaza cum te-ai simti daca ai lua cealalta decizie. Atunci vei stii raspunsul corect si adevarat care se afla in inima ta. Analizeaza. Cere ajutorul lui Dumnezeu, Fecioara Maria si Iisus Hristos pentru a iti lumina gandurile si pentru a iti da puterea de a gasi cea mai buna solutie pentru sinele tau. Esti mai puternic(a) decat crezi si poti face mult mai multe lucruri decat iti imaginezi. Crede in tine si in Dumnezeul launtric.

A darui si a primi

Aceasta dezorientare a ta mai provine si din faptul ca ai uitat cum este sa echilibrezi ceea ce inseamna a darui si ceea ce inseamna a primi. Este la fel de important sa stim sa facem ambele lucrui, altfel se pot produce dezechilibre in noi.

Iubeste-te, ofera-ti in primul rand tie iubire,  timp, rabdare, intelegere, mangaiere. Apoi ofera-le si celorlalti aceste lucruri atat timp cat esti in acord cu Divinitatea si nu transformi aceste lucruri in a oferi prea mult. Atunci nu mai esti in echilibru cu Dumnezeu ci se transforma in lipsa de respect de sine.

De asemenea este foarte important sa stii sa primesti. Nu esti mai slab(a) daca primesti. Nu esti mai slaba daca te lasi iubit(a)  Manifesta-ti credintele, dorintele, parerile si lasa-i pe ceilalti sa iti ofere aceste lucruri iar tu sa le primesti.

Namaste!

Ma gasesti si pe facebook aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *