purificarea
Din suflet

Purificarea si echilibrarea chakrelor cu ajutorul Arhanghelului Metatron

Vizualizeaza o raza de lumina alb stralucitoare care coboara din cer asupra ta, intra prin crestetul capului si iti umple intreaga fiinta. Ajunge la chakra radacina. Aici lumina capata culoarea rosu rubin. Aceasta lumina rosie elimina toate blocajele de la acest nivel si trezeste chakra radacina. Dupa ce o purifica, se indreapta catre celalalte chakre si se transforma in culorile respective.

Respira adanc, inchide ochii si relaxeaza-te
“Arhanghele Metatron, te rog sa imi purifici si sa imi echilibrezi toate chakrele prin folosirea razei tale sacre de lumina.”
Vizualizeaza apoi o raza de lumina alb stralucitoare care coboara din cer asupra ta, intra prin crestetul capului si iti umple intreaga fiinta. Ajunge la chakra radacina. Aici lumina capata culoarea rosu rubin. Aceasta lumina rosie elimina toate blocajele de la acest nivel si trezeste chakra radacina. Dupa ce o purifica, se indreapta catre celalalte chakre si se transforma in culorile respective.
Cea de a doua chakra, sub ombilic se transforma intr-un portocaliu curat, luminos, apoi cea din dreptul plexului solar devine un galben luminos, chakra inimii devine un roz luminos (sau verde vindecator), gatul de un albastru precum cerul, chakra celui de al 3a lea ochi devinde un indigo luminos, chakrele urechilor devin de un rosu-violet, chakra coroanei, in crestetul capului, devine de un violet sau alb stralucitor

Dupa ce ai terminat, multumeste arhanghelului Metatron

“Iti multumesc, preaiubit arhanghele Metatron pentru acest proces de vindecare si de purificare. Te rog sa continui sa lucrezi cu mine astfel incat sa elimin toate energiile vechi care ma tin blocat. Sunt dispus(a) sa imi accept lumina interioara si sa urmez calauzirea primita de la Dumnezeu. Multumesc.”
La inceput vei avea nevoie de aproximativ cinci minute pentru fiecare chakra.

Ahanghelul Metatron este arhanghelul puternic al focului spiritual imens, al intelepciunii si luminii divine. El ghideaza si sustine umanitatea. Metatron ii ajuta pe toti cei care doresc sa isi transceanda karma, sa isi stearga credinte limitative si sa acceseze alte linii de destin, mai bune, ce apar o data cu eliberarea de tot ce nu ne mai serveste din energiile trecute pe care le purtam cu noi.

Metatron se spune ca a fost candva om. A fost profetul ebraic Enoh si momentul ascensiunii sale. Metatron se ocupa de oamenii cu daruri spirituale si psihice, care au in menire sustinerea evolutiei omenirii prin vibratia lor. El sta foarte aproape de Tronul Puterii Divine si lucreaza ca scrib al lui Dumnezeu. Metatron este cel ce prezideaza peste Dosarele Akashice in care exista cate o fisa, inregistrare despre tot ce s-a intamplat in Univers din toate vremurile si dimensiunile.

CUBUL LUI METATRON: este o figură geometrică sacră.  Se compune din 13 sfere conectate intre ele prin 78 de linii. Aceste linii pleaca din centrul fiecarei sfere. Sferele reprezinta energia feminina. Liniile si unghiurile create de acestea simbolizeaza energia masculina. Femininul si masculinul sunt cele doua forte capabile sa tina in echilibru elementele vietii de pe pamant: spirit, apa, aer, foc, pamant. Cele 13 sfere reprezinta cei 13 arhangheli care stau in fata Divinitatii. Care compun divinitatea. Sunt atributele lui Dumnezeu. Aceste atribute/arghangheli ai lui Dumnezeu sunt prezenti in tot si in toate, inclusiv in tine.

Cubul reprezinta corpul in rezlitatea fizica, in materie. Sfera reprezinta spiritul care nu are limite de spatiu si de timp, decat de cele stabilite de cub. Deci doar tu, prin corp si minte iti impui limitele. Daca meditezi asupra cubului lui Metatron, daca ti se permite, te poti conecta la Dosarele Akashice unde se afla toata cunoastrea Universala.

Aceasta forma geometrica este folosită pentru a curăţa, pentru a ridica nivelul energetic, pentru a menține pozitivă starea de spirit şi viziunea asupra lumii, pentru a vă trezi pe mai departe capacităţile psihice.

Daca doresti sa achizitionezi colier din cristale si argint cu Cubul lui Metatron si sa afli si mai multe despre cristalele care ii sunt reprezentative acestui puternic arhanghel, intra pe www.shamballacrystals.ro AICI

Mai poti citi si Arhanghelul Mihail te elibereaza de oameni si de situatii nedorite

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Sursa foto Pinterest

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *