reiki
Reiki

Reiki este terapia folosita de Iisus

Reiki este o tehnica japoneza ce are la baza vindecarea cu ajutorul mainilor aplicate pe corp. Aceasta terapie a fost dezvoltata de Mikao Usui care a trait in Japonia in sec al XIX lea. El si-a petrecut viata cautand raspunsuri la metodele de vindecare pe care le aplicau Iisus si Budha. A gasit ramasite din ele in cultul antic al lui Shiva si in India.

Se spune ca intr-un final, dupa cautari in toata lumea, dupa ce a stat 21 de zile in meditatie, post si rugaciune pe un munte din Japonia, Mikao Usui a primit mesaje de la Divinitate despre semnele reiki si despre cum le putea folosi in ajutorul oamenilor.
Initial, aceste informatii se transmiteau doar pe cale orala de la maestru la discipol. Astazi, in cimitirul din templul Saihoji din Tokyo, langa mormantul lui Mikao Usui exista un monument de dimensiuni impunatoare realizat in piatra naturala pe care se afla incrustata adevarata istorie a sistemului Reiki Usui.
Astfel, sistemul reiki este reprezentat de semne specifice prin care terapeutul activeaza energia universala care lucreaza prin noi. Rei, provine de la univers, spiritual iar ki sau chi, inseamna energia vitala. Terapeutul devine un canal de lumina pentru a ajuta persoana pe care aplica terapiile sa ii deblocheze energiile de vibratie joasa, ii reface si ii armonizeaza toate dimensiunile fiintei: trup, minte, emotii si spirit. Prin Reiki poti fi tratat de dureri fizice, probleme de sanatate si totodata, iti poti linisti mintea.

Iisus folosea mainile pentru a vindeca oameni
Surprinzator dar daca te gandesti Iisus proceda in acelasi mod. Cu mainile vindeca oameni. A vindecat orbi, leprosi si cati si mai cati. Nivelul Lui de vibratie era unul extrem de inalt. Cand un roman s-a dus la Iisus si i-a zis sa il vindece pe un prieten de-al lui, Iisus i-a raspuns: “credinta ta l-a salvat”. Adica, credinta, acea forta universala sau Dumnezeu lucreaza prin noi toti. Trebuie doar sa credem cu adevarat si putem face minuni. Pentru ca si noi suntem parte din univers, din Dumnezeu.
Prin reiki, accesam aceasta enegie universala, Dumnezeul infinit care ne ghideaza pentru a ne depasi obstacolele aparute in viata. Cu cat practici mai mult reiki, ca terapeut sau ca pacient, cu atat te racordezi mai mult la aceasta forta iar vibratia ta devine una mai inalta. Astfel trupul, spiritul si mintea se suprapun si odata ce acest lucru se intampla, treptat viata ta se va schimba, perspectiva asupra vietii se va schimba si cu siguranta santatatea ta se va imbunatati.

Curatarea chakrelor prin reiki
Corpul uman are 7 chakre principale, fiecare chakra reprezentata de o culoare, toate adunate formeaza curcubeul. In poza de mai jos vezi exact fiecare chakra unde este pozitionata si ce reprezentant are.
Cand o chakra este blocata sau functioneaza mai greu, atunci in planul mental, spiritual sau fizic pot exista dereglari.
Spre exemplu, daca chakra plexului solar nu functioneaza bine, poate insemna ca in plan energetic, mental sa ai multa furie acumulata, frustrare iar in plan fizic se poate manifesta cu dureri de stomac, gastrita, ulcer. Stii ca exista si vorba aceea, “ai nervi la stomac”. Cam asta inseamna.
Asa ca in functie de fiecare chakra care este putin sau mai mult dereglata, pot aparea diverse probleme de sanatate.
Prin reiki, cureti acesti centri energetici (nu doar pe acestia) si armonizezi chakrele. Astfel te vei simti mai bine atat fizic cat si mental.
O zi frumoasa. Daca aveti intrebari, va astept cu intrebari aici sau pe pagina mea de facebook irinelgalasiu

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *