Adormirea Maicii Domului
Din suflet

Adormirea Maicii Domnului, ziua cu portal deschis catre Fecioara Maria

Adormirea Maicii Domnului este ziua in care rugaciunile catre Fecioara Maria au o vibratie foarte puternica
Daca ai o suferinta, lucruri pe care nu le intelegi sau o dorinta foarte mare, aprinde o lumanare si roag-o pe Fecioara Maria sa te ajute. Poti spune aceasta rugaciune.

Adormirea Maicii Domnului este o zi in care este bine sa tii post si sa aprinzi lumina catre Fecioara Maria cu multumire si cu iubire fata de ea. Roag-o sa te binecuvanteze cu iubirea ei neconditionata. Ea este Mama Suprema, principiul feminin.

Pentru a integra in tine femeia si femininul, roaga-te astfel catre Fecioara Maria

„Fecioara Maria, te chem si te rog sa ma ajuti sa integrez in totale structurile mele fizice si energetice, femininul si femeia. Sa inteleg si sa vindec prin tine orice durere avuta in viata aceasta sau in alte vieti, in orice directie a timpului. Ajuta-ma sa ma dezleg de nerodirea pantecului sau de orice legamant sau juramant care ma impiedica in evolutia mea spirituala si care ma impiedica sa intalnesc barbatul potrivit mie, atat cat imi este permis cu si din acordul divin. Te chem si te rog sa ma faci sa inteleg lectiile pe care le am de invatat pentru a ma vindeca, pentru a atrage si pentru a fi ceea ce sunt, iubire neconditionata. Ma rog sa ma binecuvantezi cu iubirea ta si cu iertarea ta. Iti multumesc. Amin.”

Fecioara Maria reprezinta principiul iubirii eterne, blandetea si puritatea. Ea ajuta oamenii bolnavi sa se vindece, aduce alinare sufletului.

Adormirea Maicii Domului,  ziua in care Fecioara Maria s-a intors la Iisus

Moartea Maicii Domnului inseamna intrarea ei in iubirea infinita a Fiului ei iar inima ei de mama se uneste cu inima Fiului. Icoana, „Adormirea Maicii Domului” reprezinta foarte frumos trecerea acesteia in nefiinta si faptul ca Iisus tine in brate sufletul Fecioarei Maria, de data aceasta ca pe un bebelus, schimbandu-se rolurile acum. Fapt care arata gestul suprem de reciprocitate a iubirii.

Adormirea Maicii Domnului

Dupa trecerea in partea cealalta, Fecioara Maria i-a mangaiat si ii mangaie in continuare pe toti cei care au nevoie de ea.
Cheam-o de fiecare data cand simti sa iti eliberezi sufletul de durere. Ea ajuta chakra inimii sa se dechida catre iubire, iertare si vindecare. Poti sa dai de pomana pentru Ea. Astfel sa ii aduci ofranda. Poti sa ii aprinzi o lumanare  in semn de multumire si iubire dar ii poti da si apa, flori sau ce mai simti tu sa ii oferi.

 

Ma poti gasi si pe facebook aici

De asemenea mai poti citi Reiki este terapia folosita de Iisus

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *