arhanghelul mihail
Din suflet,  Reiki

Arhanghelul Mihail te elibereaza de oameni si situatii nedorite

Arhanghelul Mihail este cunoscut drept Luptatorul Luminii si cu ajutorul sabiei sale te poate ajuta sa tai corzile eterice care te leaga de alte persoane. Astfel, sa te dezlegi, sa te eliberezi de oameni sau situatii pe care nu ti le mai doresti in viata. Aceste corzi te secatuiesc de energie in favoarea celeilalte persoane. Trebuie sa te eliberezi de vibratiile joase si sa accepti in viata ta doar energia iubirii. 

Aceste corzi energetice negative au la baza frica si de aceea trebuie sa te eliberezi de ele iar arhanghelul Mihail te poate ajuta in acest sens. Uneori poate sa iti fie greu sa te dezlegi de anumite persoane pentru ca iti este frica sa nu le pierzi. Dar daca acele situatii cu acele persoane mai mult te secatuiesc de energie, este clar ca la baza nu este doar iubirea asa ca cel mai bine este sa te eliberezi de acele corzi. Sa lasi sa curga intre tine si omul respectiv doar energia iubirii si a eliberarii.

Pregatirea pentru taiarea corzilor negative cu ajutorul Arhanghelului Mihail

Aseaza-te intr-un loc linistit, de preferat in natura daca poti, intr-un parc, descult pe iarba. Daca in acea clipa nu ai aceasta posibilitate, o poti face oriunde. Gandeste-te la persoana sau la situatia de care vrei sa te dezlegi. Vei taia doar corzile energetice bazate pe frica cu acel om sau situatie. Ce este bazat pe lumina si iubire, va ramane. Iubirea pe care o porti in suflet pentru acea persoana va ramane. Vei taia doar corzile negative bazate pe frica si care te trag in jos.

Rezultatul acestui exercitiu va consta in echilibrarea energiilor intre tine si acea fiinta/situatie. Nu vei mai lua decizii bazate pe frica, ci doar pe iubire.

arhanghelul mihail

Taierea corzilor cu ajutorul Arhanghelului Mihail. Rugaciune

„Arhanghele Mihail te chem si te rog  sa tai corzile fricii care ma lega de …(si zici numele persoanei/situatiei/obiectului). Elibereaza-ma de ele. Doresc sa scap de toata aceasta energie nesanatoasa si dezechilibrata. Optez acum pentru a ma pune la unison cu iubirea si lumina. Te rog sa elimini toate energiile negative din corpul meu si efectele acestor corzi.

Iti multumesc. ”

Poti sa aprinzi o lumanare alba pentru purificare in timp ce zici aceasta rugaciune.

Focalizeaza-ti atentia asupra corpului fizic. Foloseste-ti intuitia pentru a observa acele tensiuni sau blocaje in ce zona a corpului sunt. Acele zone sunt de obicei mai calde ca altele si poti simti acolo ca un fel de greutate sau un sentiment ca ceva nu este in regula acolo.

Vizualizeaza cum Arhanghelul Mihail vine si taie cu sabia lui acele corzi nebenefice. Acestea se transforma in lumia si iubire si se duc departe, acolo unde vrea Dumnezeu. Peste tine se va revarsa lumina si iubirea lui Dumnezeu. Vei fi purificat(a) si eliberata de orice energie negativa. Vizualizeaza acest lucru.

Poti face acest exercitiu de cate ori doresti pana vei simti o usurare, pana singur(a) realizezi ca te-ai eliberat. Amin!

Culoarea reprezentativa: albastru.

Numele lui Mihail inseamna, “cel ce este asemenea lui Dumnezeu.”

Cristalele ce rezoneaza cu energia lui sunt cele albastre, ca de exemplu lapis lazuli, sodalit, safir. Intra AICI pentru mai multe detalii si pentru a putea achizitiona un colier cu simbolul RAMA, simbolul lui de protectie din Reiki Karuna ce il invonca. Colier ce are la baza cristalele lui.

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

De asemenea mai poti citi si Purificarea si echilibrarea chakrelor cu ajutorul Arhanghelului Metatron

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *