carti oracol
Carti Oracol

Carti oracol. Greul a trecut

Cartile oracol vorbesc despre faptul ca ceea ce a fost mai greu in ultima perioada a vietii tale a trecut. Acum este momentul sa privesti cu incredere viitorul pentru ca esti la rascruce de drumuri si viata ta se poate schimba

 

Cartile vorbesc in seara aceasta despre o perioada grea prin care ai trecut. O perioada epuizanta in care ai dat foarte multa energie si nu mai vedeai finalul. Ei bine, cum este posibil chiar sa si simti, esti la finalul acestei calatorii care a fost pentru tine o lectie. Ia-ti invataturile si mergi mai departe. Gandeste-te de ce ti s-au intamplat acele lucruri. Mergi in strafundul situatiei si analizeaza pentru ca oricat de nedrept ti s-ar parea, toate vin din spate ca un efect al deciziilor sau nondeciziilor tale (care tot decizii sunt). Vezi ce ai facut bine si ce nu si gata. Poti rasufla usurata pentru ca ce a fost mai greu a trecut.

Ai incredere in tine

Ai incredere in tine si in viitorul tau. Nu mai privi spre trecut ci doar spre viitor. Ai incredere in Divinitate. Poti sa faci ceea ce ti-ai propus. Capul sus, trage aer in piept si haide in noua calatorie pe care este bine sa o primesti cu bratele deschise.

Amin!

Ma gasesti si pe facebook aici 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *