Cristaloterapie

Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Cuartul roz este unul dintre cele mai iubite cristale si asta pentru faptul ca energia acestuia este cea a iubirii. Daca iti doresti sa atragi iubirea in viata ta dar sa iti si vindeci rani provocate in urma unor probleme pe partea sentimentala, cuartul roz este ideal pentru tine.

Pe cat este de bland cuartul roz, pe atat de puternic este. Purtat in permanenta in perioade in care doresti sa atragi iubirea in viata ta, face minuni. Deschide-te in fata energiei acestui minunat cristal pentru ca acesta iti poate arata un intreg univers.

Pentru a putea atrage iubire in viata ta, trebuie ca inainte de toate in tine sa se afle aceasta iubire. Acest cristal te poate ajuta sa te deschizi in fata iubirii de sine, iertarii de sine dar si a vindecarii traumelor prin care ai trecut.

Fie ca este vorba de o suferinta de dragoste romantica, dintre parinte – copil si viceversa, prieteni sau orice fel de relatie ce implica iubirea, cuartul roz te poate ajuta.

Cuartul roz deschide chakra inimii

Aceasta piatra semipretioasa corespunde chakrei inimii (Anahata), de aceea iti deschide inima si ti-0 vindeca de suferinta. Te face sa intelegi ceea ce ai de invatat pentru a atrage iubirea in viata ta si pentru a fi iubire. Iti arata cu blandete lectiile tale si te face sa le intelegi pentru a nu le mai repeta.

Cuartul roz este asociat Fecioarei Maria si planetei Venus. Te poti ruga Feciarei Maria sa patrunda in cristalul pe care il porti, sa ii amplifice capacitatile iar energia Fecioarei Maria sa ramana in piatra semipretioasa pentru a iti oferi o si mai mare iubire fata de tine si fata de mediul exterior.

Acest cristal bland reprezinta inceputurile de relatii, aduce fericire si fidelitate.

Cuartul roz, ajutor si protectie

Atrage: iubirea neconditionata. Este piatra iubirii pure. Aduce prieteni in viata noastra, liniste sufleteasca, respect de sine, capacitatea de a ierta, compasiune, calmeaza

Reduce: strsul, anxietatea, furia, regretele, gelozia. Este bine sa il porti in urma unor momente dificile in viata: divort, moartea cuiva. Este balsam pentru suflet

Maternitate: cuartul roz sprijina fertilitatea, creste iubirea materna si sprijina femeile in timpul sarcinii

Protejeaza: parintii, copii, familiile. indragostitii. Protector bland pentru copii

Sanatate: este bun pentru inima, reduce problemele sexuale, reduce migrenele, echilibreaza energiile yin – yang, echilibreaza activitatea ficatului, rinichilor

Programarea cristalului

Pentru ca aceasta piatra sa functioneze la capacitati maxime trebuie sa il programezi. Asta ce inseamna: dupa ce l-ai curatat (vezi mai jos cum) vorbesti cu el. Il tii intre palme, eventual la nivelul inimii sau in dreptul celui de al 3 ale ochi (frunte) si ii spui direct: „cu iubire si cu recunostinta te programez pentru…, atat cat este benefic pentru mine si pentru binele meu suprem cu si din acordul Divinitatii.” O poti chema si pe Fecioara Maria sa vina sa amplifice energia si rugaciunea ta, la fel, atat cat iti este permis cu si din acordul divin pentru binele tau suprem.

Cand vrei sa il deprogramezi, il cureti si ii spui ca il deprogramezi de orice program avut anterior, sa ramana un cristal curat de lumina divina.

Curatarea cuartului roz

Este bine sa il cureti o data pe saptamana sau la doua saptamani, in functie de starea pe care ai avut-o in aceasta perioada. Daca treci printr-o perioada de suferinta, atunci curata-l de doua ori pe saptamana. Asta deoarece cristalul absoare toata durerea si suferinta ta. Pentru a putea sa te ajute in continuare si pentru ca si el sa se simta bine, trebuie sa il cureti.

Cum se face: sunt mai multe modalitati. Poti sa treci cristalul prin fumul de la tamaie, salvie pura sau betiosare de salvie. De preferat sa fie salvie pura sau tamanie dar daca ai betiosoare, ar fi bine sa fii atent(a) ca acele betisoare sa fie cat mai naturale ca si compozitie. Apoi, mai poti sa lasa sa curga apa de la robinet peste el si te rogi: „Asa cum curge aceasta apa peste tine, asa sa curga orice energie negativa acumulata pe tine, in jurul tau in orice directie a timpului”. Aici poti, daca simit, sa o invoci pe Fecioara Maria, Iisus, Arh Mihail, Raphael sau cu cine te simti mai conectat(a) sa te ajute in curatarea cristalului.

Dupa ce le cureti, este bine sa lasi cristalele sa se incarce cu energia lunii, stelelor, cerului. Sa le lasi cateva ore sau toata noaptea expuse la cer. Poti sa le lasi si ziua la razele soarelui, insa nu mai mult de maxim 2 ore cuartul roz pentru ca este o piatra sensibila.

Poti achizitiona bratari din jasp rosu de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

Mai poti citi Sodalitul, calmeaza atacurile de panica si faciliteaza comunicarea

Mai poti citi si Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebo

De asemenea poti citi si Pietrele semipretioase te pot scapa de frici si vindeca de dureri

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *