Irinel Galasiu
Despre mine,  Uncategorized

Irinel Galasiu, despre mine

Buna si bine ai venit pe pagina mea, „Irinel Galasiu”.
Pe scurt iti pot spune ca am iubit mereu televiziunea, de aceea in prezent sunt reporter Pro Tv, dar tot de cand ma stiu am rezonat cu partea spirituala a vietii asa ca am facut cursuri si practic pentru cei care isi doresc reiki, bioenergoterapie, cristaloterapie, theta healing, aromaterapie, fac citiri intuitive cu ingeri, am citit zeci de carti de spiritualitate si dezvoltare personala si am participat la nenumatare seminarii pe teme din acest domeniu.

Pentru a ma cunoaste mai bine pot sa iti spun de atractia pe care o aveam inca de mica pentru lumea spirituala. Aveam vise care se adevereau, primeam mesaje de dincolo. Mereu m-am simtit ghidata, mereu am simtit ca am o misiune pe Pamant care sa implice ajutorarea oamenilor. Dar inainte sa ii ajuti pe altii, trebuie sa te ajuti, sa te descoperi pe tine.
De la varsta de 12 ani am stiut ca voi face televiziune. Nimeni din familia mea nu mai avusese legatura cu acest domeniu insa eu aveam un puternic sentiment ca asta trebuie sa fac. Eram cu copil timid si de multe ori retras. Dar inca de atunci primeam constant acest mesaj: “daca vrei sa faci televiziune, trebuie sa te schimbi. Trebuie sa devii puternica si curajoasa. Trebuie sa iti invingi temerile”. Si asa am facut. Imi amintesc de faptul ca imi era rusine sa cumpar paine singura, dar acel mesaj care era constant in mintea mea, m-a facut sa imi infrunt temerile si sa devin treptat mai curajoasa.
De la 16 ani am incept sa fac cursuri de jurnalism. La 18 ani am dat la Facultatea de Jurnalism a Univeristatii Media. Am lucrat pentru emisiuni de divertisment. M-am mutat din Pro Tv in Antena 1 si iar Pro tv. Am iubit televiziunea, am fost si inca sunt reporter. Dar mereu am stiut ca trebuie sa fac mai mult de atat.
Am citit zeci de carti de spiritualitate si dezvoltare personala. Am facut cursuri de theta healing, reiky, cristaloterapie, bioenergoterapie, aromaterapie. Continui sa invat despre ele, sa invat si despre altele.
Tin sedinte pentru toate aceste terapii. Cine este interesat si doreste mai multe detalii, imi poate scrie in privat, la contact.

Astazi, aici pe pagina mea de blog https://www.irinelgalasiu.ro  dar si pe pagina mea de facebook Irinel Galasiu va voi impartasi trairile, credintele si mesajele ce imi vin pentru noi toti.
Voi scrie articole despre cristale si despre terapia cu ele, despre ceea ce inseamna reiki, despre energia cosmica de vindecare. Cam toate aceste terapii au la baza vindecarea fizica, energetica, spirituala a corpurilor noastre.
Va invit sa invatam impreuna despre cine suntem, de ce suntem pe Pamant si care este misiunea noastra aici. Pentru ca da, cu totii avem cel putin o misiune daca suntem acum, aici.
Daca aveti subiecte pe care doriti sa le abordez sau intrebari pe care sa mi le puneti, imi punteti scrie la contact sau imi puteti lasa comentarii.

Ps: numele meu este Irinel Galasiu. Irinel..nume de baiat asa cum mi s-a spus toata viata  …cu toate ca pentru majoritatea Irinel este masculin, energia numelui este dubla..masculina si feminina..Cuvantul Irinel sau Irina provine din limba greaca si inseamna pace sau aducatoare de pace iar Galasiu vine de la galaxie, Univers. Asa ca numele meu inseamna: “Pace Universului” sau “Pace in Univers”. Ma reprezinta in totalitate acest nume. Nu este ales intamplator, cum nici numele voastre nu sunt alese intamplator.
Va invit sa pasim impreuna dincolo de val. Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *