Despre mine,  Uncategorized

Irinel Galasiu, despre mine

Bine ai venit in lumea mea,
Incep prin a iti spune ca am iubit mereu televiziunea.
Am lucrat timp de doua zeci de ani in televiziune. Pro Tv-ul mi-a fost casa, asa cum si Antena 1 mi-a fost. Am invatat tot ceea ce a trebuit sa invet. Am fost reporter, editor, producator pe segment. Am luat mii de interviuri si am cunoscut mii de oameni. Am iubit sa aflu povesti, sa interactionez, sa cunosc despre oameni si locuri.
Dar tot de cand ma stiu am rezonat cu partea spirituala a vietii. Asa ca am facut cursuri si initieri in aceasta zona. De peste 15 ani am inceput cu seminarii, cursuri, citit cat mai multe carti si privit cat mai multe documentare despre viata, existenta, Univers.
In prezent, am renuntat sa lucrez in televiziune, insa cum acest domeniu a facut parte si face inca parte din viata mea, acum sunt eu cea care este invitata in emisiuni si vorbeste despre spiritualitate.
Sunt Maestru Reiki. Am cursuri in Bioenergoterapie, Cristaloterapie, Theta Healing, Aromaterapie. De asemenea sunt Grand Master Melchizedec.
O mare parte a timpului o dedic www.shamballacrystals.ro Adica, creez bijuterii din pietre semipretioase. Lucrez cu energia lor, cu energia arhanghelilor si vin catre voi cu deschidere catre taramul mineral. Cristalele detin energie, informatie. Ele ne pot imbunatati atat viata din punct de vedere fizic, cat si energetic, mental, emotional.
De asemenea, tocmai pentru ca iubesc cristalele, lucrez cu energia lor si o simt, am creat si cardurile oracol, MESAJE DIN TARAMUL MINERAL. CE VOR CRISTALELE SA ITI TRANSMITA.

 Puteti afla mai multe detalii despre ele, dar le si puteti achizitiona de AICI

Pentru a ma cunoaste mai bine pot sa iti spun de atractia pe care o aveam inca de mica pentru lumea spirituala. Aveam vise care se adevereau, primeam mesaje de dincolo. Mereu m-am simtit ghidata, mereu am simtit ca am o misiune pe Pamant care sa implice ajutorarea oamenilor. Dar inainte sa ii ajuti pe altii, trebuie sa te ajuti, sa te descoperi pe tine.
De la varsta de 12 ani am stiut ca voi face televiziune. Nimeni din familia mea nu mai avusese legatura cu acest domeniu insa eu aveam un puternic sentiment ca asta trebuie sa fac. Eram cu copil timid si de multe ori retras. Dar inca de atunci primeam constant acest mesaj: “daca vrei sa faci televiziune, trebuie sa te schimbi. Trebuie sa devii puternica si curajoasa. Trebuie sa iti invingi temerile”. Si asa am facut. Imi amintesc de faptul ca imi era rusine sa cumpar paine singura, dar acel mesaj care era constant in mintea mea, m-a facut sa imi infrunt temerile si sa devin treptat mai curajoasa.
De la 16 ani am incept sa fac cursuri de jurnalism. La 18 ani am dat la Facultatea de Jurnalism a Univeristatii Media. Am lucrat pentru emisiuni de divertisment. M-am mutat din Pro Tv in Antena 1 si iar Pro tv. Am iubit televiziunea, am fost si inca sunt reporter. Dar mereu am stiut ca trebuie sa fac mai mult de atat.
Am citit zeci de carti de spiritualitate si dezvoltare personala. Am facut cursuri de Theta Healing, Reiky, Cristaloterapie, Bioenergoterapie, Aromaterapie. Continui sa invat despre ele, sa invat si despre altele.
Tin sedinte pentru toate aceste terapii. Cine este interesat si doreste mai multe detalii, imi poate scrie in privat, la contact.

Aici, pe pagina mea de blog https://www.irinelgalasiu.ro  va voi impartasi trairile, credintele si mesajele ce imi vin pentru noi toti.
Voi scrie articole despre cristale si despre terapia cu ele, despre ceea ce inseamna Reiki, despre energia unidersala, dar si despre multe altele. Ma voi lasa ghidata cu ce mesaje sa vin catre voi.

Daca doresti sa pastram legatura si pe alte platforme, imi puteti da un like pe Facebook AICI, un follow pe Instagram AICI si un follow pe TikTok AICI

De asemenea, daca iubesti pietrele semipretioase, poti sa imi dai un like pe Shamballa Crystals by Irinel Galasiu pe facebook aici si pe instagram Shamballa Crystals aici

Va invit sa invatam impreuna despre cine suntem, de ce suntem pe Pamant si care este misiunea noastra aici. Pentru ca da, cu totii avem cel putin o misiune daca suntem acum, aici.
Daca aveti subiecte pe care doriti sa le abordez sau intrebari pe care sa mi le puneti, imi punteti scrie la contact sau imi puteti lasa comentarii.

Ps: numele meu este Irinel Florentina Galasiu. Irinel..nume de baiat asa cum mi s-a spus toata viata  …cu toate ca pentru majoritatea Irinel este masculin, energia numelui este dubla..masculina si feminina..Cuvantul Irinel sau Irina provine din limba greaca si inseamna pace sau aducatoare de pace iar Galasiu vine de la galaxie, Univers. Asa ca numele meu inseamna: “Pace Universului” sau “Pace in Univers”. Ma reprezinta in totalitate acest nume. Nu este ales intamplator, cum nici numele voastre nu sunt alese intamplator.
Va invit sa pasim impreuna dincolo de val. Namaste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *