mantra
Din suflet

Muzica, mantra catre suflet. Ai grija ce iti repeti pentru ca asta atragi

Muzica este  este o mantra. Toata muzica este asa. Unele piese au o viratie inalta prin sunetele emise sau din contra una joasa. Dar cuvintele folosite sunt de asemenea extrem de importante. Daca tot repeti: „sufar, sufar, sunt in agonie” pentru ca acestea sunt versurile piesei, tu iata cum ti-ai format o rugaciune pe care o emiti in Univers si ce crezi ca face Universul. Te asculta si iti da suferinta.

 

Mantra are un rol puternic in viata noastra pentru ca reprezinta rugaciunea pe care noi o trimitem Divinitatii.

In general, cand suntem tristi, ascultam piese triste, de suferinta, de anima albastra cum se zice. Si da, multe piese chiar sunt foarte frumoase. Dar daca analizezi cuvintele si starea pe care ti-o dau, nu este de o vibratie foarte inalta. Doar te adanceste mai mult in durere. Stiu, avem in noi acest rol de victima si ne place uneori aceasta durere, aceasta suferinta. Pare ca ne face bine. Dar vezi pana unde o duci. Te poti trezi intr-o zona intunecata in care nu stii cum ai ajuns.

Alege ca mantra muzica de vibratie inalta

Este stiut faptul ca se face terapie prin muzica. Multe persoane care sufera din cauza depresiei sau care au probleme de sanatate, care au avut accidente, se refac prin terapia cu muzica. Vibratia inalta emisa de sunetele muzicii, produc vindecare. Versurile pozitive pe care le tot repeti, produc vindecare. Muzica clasica precum a lui Bach, Chopain, Vivaldi este cunoscuta pentru efectul de vindecare pe care il are. Daca o persoana aflata in suferinta asculta aceasta muzica, se linisteste.

Dar nu trebuie sa asculti doar muzica clasica, orice muzica iti place care produce in inima ta acea fericire, explozia de bucurie din inima ta este buna. Michael Jackson a fost unul dintre cei mai iubiti interpreti ai tuturor timpurilor. Muzica lui a fost una plina de mesaje, aducatoare de pace. Umplea stadioane intregi in concerte. Va dati seama ce  mantra, ce vibratie frumoasa se producea acolo? Ii indemna pe oamenin la pace, iubire, sa te privesti pe tine cel din oglinda. Adica sinele tau. Ii indemna pe oameni la vindecare.

„Heal the world
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
There are people dying
If you care enough for the living
Make it a better place
For you and for me”

Asculta-i versurile si vezi cum mesajul lui era in marea majoritate a pieselor unul de constientizare si de pace.

Sunt atat de multe piese cu vibratie inalta. Daca vrei energie, pozitivism si sa iti schimbi starea mentala, asculta muzica potrivita care te duce pe acel nivel de vibratie. Asa ca data viitoare cand vei mai asculta o piesa, analizeaza ceea ce emiti catre Univers. Ce rugaciune ii trimiti?

Acum va las cu o piesa draga mie. Pace si iubire va doresc.

De asemenea poate iti mai place si Reiki este terapia folosita de Iisus

Ma gasiti si pe facebook aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *