un nou partener
Carti Oracol

Un nou partener va intra in viata ta. Deschide-ti inima

Un nou partener va aparea si o  iubire se va infiripa fie cu cineva pe care abia l-ai cunoscut, il cunosti de mai multa vreme sau chiar cu cineva care iti va intra in viata cat de curand. Este posibil de asemenea ca o iubirea dintr-o relatie mai veche care nu mai mergea atat de bine, sa se reaprinda.


O noua iubire se va infiripa dar pentru ca toate aceste lucruri sa se intample este nevoie sa iti permiti sa respiri, sa nu mai fi sobru cu tine si cu viata ta. Permite-ti sa te joci. Sa mai lasi munca de-o parte si sa te bucuri de lucrurile marunte din viata.

Veselia, rasul iti ridica vibratia. Aceste lucruri atrag un nou partener in viata ta

Ai avut parte de o perioada plina de griji iar sufletul tanjeste dupa alinare, dupa un luat in brate si dupa o distractie. Alerga prin padure ca in copilarie, striga in gura mare ce vrei tu pentru a te elibera. Joaca-te, elibereaza-te de trecut pentru ca viitorul iti bate la usa. Permite-i noului partener sa intre in viata ta. Lasa-ti usa inimii deschisa. Cu cat vei lasa usa mai deschisa, cu atat va intra mai multa iubire. Acest partener poate sa apara de unde nu iti dai seama. Trebuie  sa fii receptiv(a) la oportunitati chiar si acolo unde nu te-ai gandit. Mergi la o sala de gimnastica, la diverse cursuri, iesi in locuri in care nu ai mai fost pana acum.

Lasa traumele trecutului sa se vindece si priveste spre viitor. Un nou partener  va aparea doar ca tu ii vei permite sa intre in viata ta. Atat timp cat usa inimii tale este inchisa, acesta nu va avea pe unde sa intre. Asa ca iarta, bucura-te, elibereaza-te si joaca-te asemenea unui copil cu inocenta si cu fericire cu lucrurile frumoase din viata ta.

Tu esti creatorul vietii tale. Namaste!

Mai poti citi si Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Ma poti gasi si pe facebook aici 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *