uleiul esential de ylang ylang
Aromaterapie

Uleiul esential de ylang ylang genereaza ideea iubirii in viata ta

Uleiul esential de ylang ylang  genereaza ideea iubirii. Cu cat folosesti mai mult acest ulei, cu atat vei integra mai bine in corpul tau fizic, energetic, mental vibratia iubirii. Vei invata sa te iubesti mai mult, sa te respecti mai mult, sa ai incredere in tine si in capacitatile tale. Astfel, imaginea exterioara se va schimba. Vei putea debloca energii stagnante care te impiedica sa atragi iubirea in viata ta. Fie ca este vorba de un iubit/copil/tata/mama/Univers.

Uleiul esential de ylang ylang este o planta cu nume exotic precum regiunile tropicale de unde provine: Filipine, Fiji.

In Indonezia, tinerii casatoriti isi puneu pe patul nuptial flori de ylang ylang datorita proprietatilor sale afrodisiace, antidepresive, calmante si euforice.

Uleiul esential de ylang ylang este de nelipsit atunci cand vrei sa iti ridici vibratia si sa te apropii de cea a iubirii. Te va ajuta sa te descoperi si sa vezi iubire in tot ceea ce exista. Totodata te va ajuta sa inlaturi starile de neincredere si depresie. Vei invata sa privesti partea pozitiva a lucrurilor.

Poti aplica uleiul de ylang ylang pe chakra inimii pentru a o deschide fata de interiorul tau cat si fata de exterior. Mai poti aplica pe frunte, in crestetul capului sau oriunde simti tu ca ai nevoie. Poti utiliza si pe pantece pentru a debloca energiile stagnante. Astfel, daca iti doresti sa devii mama, iti pregateste pantecul pentru un spatiu sacru, plin de lumina.

Uleiul esential de ylang ylang, un puternic afrodisiac

Pentru cei care doresc sa deschida calea iubirii romantice, pot folosi uleiul de ylang yalng. Astfel, vei atrage un partener in viata ta. Este un remediu erotic puternic. Restabileste potenta atat la barbati cat si la femei.

Poti pune picaturi de ylang ylang pe cearsaf cat si pe fetele de perna. Cand il folosesti in exterior, combina-l si cu alte uleiuri precum cel de tamaie, menta, trandafir sau portocal.

uleiul esential de ylang ylang

Uleiul esential de ylang ylang reduce tensiunea emotionala, elibereaza de frica si de neliniste

Acest ulei este foarte bun pentru a te linisti atunci cand esti foarte agitat(a) si stresat(a). Te ajuta sa ai un somn bun. Poti pune o picatura in crema de fata de noapte.

De asemenea, uleiul de ylang ylang stimuleaza potentialul creativ. Atunci cand iti doresti sa creezi ceva sau jobul tau presupune creatie dar nu mai stii ce sa faci, poti sa te dai cu ulei la tample, sa inhalezi, sa te dai pe oriunde simti cu el.

Precautii: a nu se folosi in exces pentru ca poate da dureri de cap si a nu se folosi nici in primul trimestru de sarcina.

Ma poti gasi si pe facebook aici

De asemenea mai poti citi si Tamaia, un puternic antidepresiv si protector energetic

 

 

2 comentarii

 • Sgaiba Nely

  Bună dimineața și ziua și viața!
  Draga mea…Ești atât de frumoasă și ti-ai ales un drum care sa exprime asta!
  În terapiile mele pentru deblocarea chakrelor folosesc ulei de Magneziu…Însă voi folosi și uleiul de ylang. ..la sugestia ta…
  Am la terapii multe tinere care…nu știu inca ce-ți poate aduce ,,Iubirea de sine”…Cum te poate reda ție insuti😊
  Nici eu n-am știut dar când am descoperit Viața mea a devenit un șir nesfârșit de Binecuvântări. ..😊
  Fii binecuvântată și. ..Îmi ești draga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *