uleiul esential de portocale
Aromaterapie

Uleiul esential de portocale aduce pace si bucurie in familie

Uleiul esential de portocale aduce pace, echilibru si liniste in familie. Il poti folosi in aromacandela, aromadifuzor, dar te poti da cu el si in anumite zone ale corpului.  Utilizat pentru mai mult timp da o stare de bucurie, optimism si incredere.

Uleiul esential de portocale mai este numit si „uleiul bucuriei” deoarece atunci cand il folosesti incepi sa ai o stare de bine, de fericire, fara ca niciun gand rau sa mai iti strabata mintea. Puse 4, 5 picaturi de ulei esential in aromacandela sau aromadifuzor, se raspandeste in casa o stare de bine, de pace si de armonie. Acest ulei este foarte bun sa il folosesti in casa pentru o stare de armonie si liniste in familie.

Uleiul esential de portocale, beneficii multiple

 

uleiul esential de portocale

Acest ulei creste optimismul, te ajuta sa iti discoperi creativitatea, sa te nu iti mai pese de ce spun ceilalti si sa iti asculti intuitia. Te deschide catre o gandire pozitiva. Aduce abundenta. Pentru persoanele emotive si care din acest emotiv nu mai pot gandi coerent, uleiul esential este de baza. Inhalezi mirosul uleiului, inspiri, expiri de cate ori simti pana cand stare de liniste incepe sa te cuprinda. De asemenea te poti da cu el la tample. Acest ulei este foarte bun impotriva stresului, anxietatii.

Uleiul esential de portocale, remediu pentru sanatate si frumusete

Datorita provitaminei C, uleiul esential de portocale te ajuta sa iti detoxifici si rivitalizezi pielea. De aceea este adesea folosit in mastile de fata. Poti si tu sa iti pui o picatura de ulei esential in crema de fata pe care o folosesti. La fiecare utilizare poti pune cate o picatura.

Acest ulei minunat imbunatateste digestia, chiar mai bine decat o face uleiul esential de lamaie, cunoscut pentru acest beneficiu.

Poti sa ma gasesti si pe facebook aici

De asemenea mai poti citi Tamaia, un puternic antidepresiv si protector energetic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *