exercitiu
Din suflet,  Reiki

Exercitiu pentru indeplinirea dorintelor

Mai jos ai un exercitiu simplu si eficient pentru indeplinirea dorintelor. Cu cat vei viziualiza si vei practica mai mult acest exercitiu, cu atat te vei apropia de rezultatul dorit. Inainte de toate iti trebuie credinta. Trebuie sa pui toata credinta ta in ceea ce faci. Cu cat crezi mai mult, cu atat vei da mai multa energie in acest sens iar dorinta ti se va indeplini mai repede.

Exercitiu

Tine mainile in dreptul chakrei 2. Aceasta este situata in zona sacrala, la baza coloanei vertebrale si este asociata ovarelor si testiculelor, glande  ce produc hormonii sexuali implicati in reproducerea speciei.

In aceasta chakra se afla se afla toata energia si informatia universala. Putem deci sa o accesam daca suntem pregatiti pentru asta.

Cu mainile in dreptul chakrei 2, vizualizeaza intre palme o sfera de lumina. Vezi cum acea sferea creste intre palmele tale asemenea unei mingi de tenis si tot mai mare, atat cat o percepi tu. Poate ajunge si la dimensiunea unei mingi de fotbal.

Apoi, vizualizeaza cum in acea sfera de lumina pui dorinta ta. Simte vibratiile din palme prin sfera de lumina si spune:

„Doamne, Iisuse Hristoase, da-mi te rog energia pentru… (aici spui dorinta ta) cu acordul divin pentru binele meu si al celorlalti”. Mentine sfera de lumina pentru cateva minute. Cat poti si cat simti. La final multumeste-i lui Dumnezeu pentru ajutorul oferit.

Pentru a da o putere si mai mare, aprinde o lumanare la inceputul acestui exercitiu. Consacreaza aceasta lumanare pentru dorinta pe care ti-o vei pune. Roaga Divinitatea sa te ajute pentru a amplifica energia dorintei tale in sfera realizata prin lumanarea aprinsa.

Fa acest exercitiu ori de cate ori vrei. Cu cat vei face mai des, cu atat vei atrage indeplinirea dorintei mai repede.

Amin!

Ma poti gasi pe instagram aici si pe facebook aici

De asemenea mai poti citi si Plexul solar, centrul unde se strang furia, grijile. Cum sa te echilibrezi

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *