misiunea personala
Din suflet,  Reiki

Misiunea personala si rolul pentru care ai venit pe Pamant

Misiunea personala este cel mai important motiv pentru care a venit fiecare dintre noi pe Pamant. Suntem aici cu totii cu un scop. De obicei avem o misiune principala si altele secundare. Misiunea are mereu legatura cu pasiunile noastre profunde, cu dorintele noastre. Daca mergem pe calea lor, ne vom duce menirea la capat si vom fi in acord  cu Divinitatea. Astfel vom gasi fericirea si linistea in suflet.

Inca dinainte de a ne naste semnam contracte cu o parte din spiritele care se vor intrupa in aceeasi perioada ca si noi pe Pamant, rolurile pe care le vom avea, evenimente majore pe care le vom intampina. Ne alegem familia in care ne vom naste, astfel deci parintii, fratii, surorile chiar si felul in care vom arata si mai mult, unele probleme de sanatate pe care le vom avea. Nimic nu este intamplator. Nici in cazurile aparent mai putin fericite cand un copil este abandonat poate inca de la nastere. Toate aceste lucruri au legatura majora cu misiunea noastra de pe Pamanat sau cu lectiile pe care trebuie sa le invatam.

Misiunea personala principala are mare legatura cu lucrurile care ne plac foarte mult sau din contra, lucrurile care ne fac cel mai mult rau. In ambele cazuri sunt lectii  pe care le avem de invatat si de dus la capat pentru evolutia noastra persoanala.

Marea ta pasiune, misiunea persoanala

Cu totii avem pasiuni, dorinte care ne ghideaza in viata. Unii isi doresc din tot sufletul sa devina medici, altii politisti, altii actori, cantareti, psihologi, sa lucreze cu animalele. Ei bine absolut oricare mare dorinta, arzatoare din sufletul tau are legatura cu misiunea ta persoanala. Poate sa fie chiar cea mai importanta. De tine depinde sa ai curajul de a merge pe acea cale. Sa nu te lasi influentat de ganduri, de pareri exterioare de cum ca ai putea sa iti indeplinesti visul. Daca tu ai o misiune, cu siguranta o poti si indeplini, daca alungi frica.

Cum faci diferenta intre misiuna persoanala si un job

Ei bine, misiunea persoanala are legatura mereu cu ceea ce se afla profund in inima ta. Tu poti sa lucrezi ca zugrav, ca inginer, avocat dar in sufletul tau, tu simti daca acel lucru te implineste sau nu. In momentul in care mergi la serviciu ani de zile, il schimbi, iar serviciu in acelasi domeniu dar inima ta nu se simte implinita, nu esti pe calea ta.

Cand te afli cu adevarat pe calea misiunii personale, simti fericire in inima ta, simti ca faci ceea ce trebuie, usile ti se deschid. Sau chiar daca pare dificil sa mergi pe aceasta cale, ai energie sa faci ceea ce trebuie sa faci. Oboseala nu o mai vezi la fel. Nu privesti ca pe un chin chiar daca sunt si momente dificile.

Dumnezeu vrea ca noi sa fim fericiti, sa fim in aromnie cu noi si Dumnezeul launtric din noi. Cand suntem pe calea misiunii noastre, atunci incepem sa simtim acea fericire in noi.

Intrebarea pe care ti-o poti pune pentru a iti da seama cum sa faci sa iti indeplinesti misiunea si sa fii pe calea lui Dumnezeu este: „Doamne, cum pot prin pasiunea mea sa iti aduc glorie tie si oamenilor din jur? Cum pot prin pasiunea mea, sa ii ajut pe ceilalti?”.

misiunea personala

Raspunsurile iti vor veni. Daca esti medic, este clar ca ii ajuti direct pe ceilalti oameni. Dar daca pictezi, poti ca prin pictura ta, prin ceea ce transmiti cu ea sa ajungi la inimile oamenilor si sa ii ajuti cum poate nici nu banuiesti. La fel si cu muzica, cu desenul, cu stiinta, cu a ajuta natura, animalele, actoria, orice. Si daca lucrezi la banca, daca asta iti face placere cand te trezesti dimineata si te duci la munca, inseamna ca esti pe calea potrivita. Doar nu uita de intrebarea aceasta. „Cum pot eu, prin ceea ce fac sa ii ajut pe altii?” Si la banca, poti chiar foarte bine sa ii ajuti pe ceilalalti daca in inima ta esti in echilibru cu Dumnezeu si menirea ta este de a le da o sansa oamenilor pentru nevoile lor. Dar sa fii sincer cu tine. In absolut orice domeniu, poti sa ii ajuti si pe ceilalti, sa le aduci fericire in suflet cum poate nici nu te-ai gandit pana atunci.

Odata ce suntem pe drumul misiunii noastre, se vor deschide porti care te vor ajuta sa mergi tot mai departe. Iti vor parea uneori coincidente. Dar iti spun, nu sunt coincidente. Sunt semne de la Univers pentru a iti arata ca mergi pe calea potrivita.

Stiu ca uneori poate parea dificil pentru a pasi pe calea noastra. Nu avem curajul de a face acest pas sau uneori nici macar nu suntem constienti de ceea ce ne dorim cu adevarat. Dar in sufletul nostru stim. Daca stam in liniste, respiram si punem acceasta intrebare, stim, intuim raspunsul.

Nu conteaza ce varsta ai, poti oricand se te pui pe calea ta. Iti trebuie doar curaj. Poti sa faci asta. Nu zice nimeni in cat timp trebuie sa indeplinesti asta, nu zice nimeni sa renunti brusc la tot si sa mergi pe calea ta. Fiecare dintre noi are ritmul lui si lectiile lui de invatat. Si este bine, indiferent cum este. Dar vei vedea, in momentul in care iti vei depasi fricile si vei iesi din zona de confort, minuni se vor intampla. Iar ca o recompensa, de multe ori vei avea parte si de beneficii materiale pe masura. De ce? Raspunsul este simplu. Pentru ca nu ai facut din bani un scop. Ei au venit ca o recompensa pentru faptul ca te afli pe calea ta, ca l-ai pus pe Dumnezeu pe primul loc. Curaj deci si nu uita de intrebare.

Namaste!

Ma poti gasi pe Facebook aici si pe instagra aici

Mai poti citi si Exercitiu pentru indeplinirea dorintelor

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *