te Iubesc
Din suflet,  Reiki

„TE IUBESC”, „IARTA-MA”, „MULTUMESC”. Cuvintele care iti pot schimba viata

Puterea cuvintelor „TE IUBESC”, „IARTA-MA”, „MULTUMESC” este vindecatoare. Viata ta se poate schimba daca inveti sa folosesti mai des aceste cuvinte si sa le vezi in profunzime frumusetea lor. Cand iubim, uitam adesea sa spunem „te iubesc”. Cand gresim, din rusine sau din orgoliu nu spunem „iarta-ma”. Iar „multumesc” nu mai spunem deloc sau pronuntam doar dintr-un reflex fara a ii simti importanta.

Daca am invata sa le folosim la valoarea lor adevarata, cuvintele acestea vin alaturi de o vibratie inalta plina de frumusete, care iti poate schimba viata pentru ca atunci esti mai aproape de tine si de esenta divina din tine.

Ce poate fi mai frumos decat sa spunem „te iubesc”. Te iubesc mama, tata, frate, sora, prieten, coleg. Te iubesc mama Pamant, te Iubesc natura, te Iubesc Divinitate. Ne obisnuim ca toate aceste persoane/lucruri sa existe in viata noastra incat uitam de ele. Iubirea este cea mai inalta vibratie. Cand spui „iubire”, spui tot.

Uita-te la un rasarit sau apus pe malul marii, in varf de munte sau de orinde te afli. Simte briza, soarele, asculta linistea. Acolo e iubire, acolo este Dumnezeu. Acolo esti tu. Priveste-ti parintii, uita-te la ridurile lor, la anii ce trec peste ei, ei sunt iubire. Uita-te la prietenii dragi, la momentele frumoase petrecute impreuna. Acolo se afla iar iubirea. Si uita-te la cei cu care ai avut dispute. In spatele disputelor se afla mereu puncte de vedere diferite din cauza experientei de viata a fiecaruia dintre noi. Prin prisma acestora ne creem paleta noastra de valori sau de nonvalori. Iar in spatelor acestor divergente, atat de-o parte cat si de alta se afla frici care ne imping sa actionam intr-un mod sau altul. Dar ceea ce este frumos este ca da, in spatele fricilor se ascunde tot nevoia de iubire. Asa ca sa ii privim si pe cei cu care nu se intelegem cu iubire. Pentru ca au nevoie de iubire. Sa vedem Divinul din ei care se afla si tine. Si daca nu poti in clipa aceea sa privesti cu iubire, priveste cu intelegerea faptului ca fiecare are acel free will care ii guverneaza soarta si prin care isi duce viata intr-o directie benefica sau in una in care ii va lua mai mult timp sa ajunga la rezultate pozitive pentru viata lui.

te iubesc

Si poate ca poti sau nu sa spui „te iubesc” unor persoane, dar „iarta-ma” poti? In momentul in care spui aceste cuvinte, deblochezi energii stagnante. Lasi fluxul de lumina sa curga iar ziua va capata o turnura foarte frumoasa atat pentru tine cat si pentru cealalta persoana. Cand spui „iarta-ma” te eliberezi. Te simti mai usor(a) pentru ca tineai poate in tine ceva ce nu iti facea bine. Vei fi surprins sa vezi si reactia celuilalt la auzirea acestor cuvinte. Egoul uneori nu ne lasa sa spunem „iarta-ma” dar pana si el se va simti eliberat cand vei spune aceste cuvinte.

Iar „multumesc” aduce odata cu el recunostinta. Suntem recunoscatori celorlalti pentru ajutorul oferit sau pentru pura lor existenta in viata noastra. Suntem recunoscatori Divinitatii pentru tot ce exista si pentru ca noi facem parte din tot.

Te Iubesc, Iarta-ma, Multumesc. Vindecarea din spatele lor

Puterea mare a acestor cuvinte aduce vindecarea. Divinul se afla in ele si asta o simti si tu atunci cand le pronunti. Acele batai de inima, fluturi in stomac, vibratie care iti invadeaza corpul de fericire. Sau linistea pura.

Invata sa folosesti ca pe o rugaciune/mantra aceste cuvinte si vei vedea cum viata ta va incepe sa se schimbe. Tu te vei schimba, chiar sanatatea ta se va imbunatati pentru ca nu mai tii in tine greutati care te apasa iar relatia cu cei din jur va fi benefica. Si inainte de toate vei vedea ca relatia cu sinele tau va fi una mai buna. Spune-ti si tie aceste cuvinte si spune-le ori de cate ori ai ocazia celorlalti.

Asa ca „TE IUBESC”, „IARTA-MA”, „MULTUMESC”.

Namaste!

Ma poti gasi pe instagram aici si pe facebook aici

De asemenea poti citi si Visul tau este cel mai important. Vei esua doar cand te vei opri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *