vibratia
Din suflet,  Reiki,  Uncategorized

Cum sa iti inalti vibratia pentru a avea o stare de bine

Vibratia poate sa iti scada pe parcursul zilei. Principalele motive in general sunt stresul de la serviciu, certurile cu persoanele dragi, problemele legate de bani. Pentru a intampina cu o stare de echilibru toate aceste evenimente, este bine sa te obisnuiesti cu anumite ritualuri pe care sa le faci de cateva ori pe saptamana.

Am observat pe propria piele ca in perioada in care nu mai mi-am acordat prea mult timp sa fac anumite lucruri care sa imi inalte vibratia, am intrat intr-o stare negativa, plina de nervi, ma simteam stresata, obosita, cu stari de anxietate si ma lasam efectiv coplesita de evenimentele care imi apareau pe zi.

Am stat asa in aceasta stare cateva zile, am analizat de ce ma simt asa, de ce ma las coplestita. Stiam explicatia lucrurilor si tocmai pentru ca si intelegeam motivatia din spatele starilor mele, nu intelegeam de ce cu toate astea eu tot am o stare negativa care imi cuprindea toata fiinta. Apoi am avut un moment in care am realizat.

Din cauza programului aglomerat, ritmului agitat, evenimentelor intamplate in viata mea, nu mi-am mai acodat cu adevarat atentie mie. Ce inseamna asta? Adica nu am mai facut acele lucruri care sa imi curete aura, sa imi inalte vibratia si care sa nu lase energiile de vibratie joasa sa se apropie de mine. Le-am luat atunci din plin pe toate.

Asa ca m-am gandit sa scriu acest aricol pentru a va ajuta si pe voi sa va ridicati si sa va mentineti vibratia la un nivel inalt pentru ca in momentul in care toate evenimentele mai putin placute vin peste voi, sa fiti cu protectie si sa nu le mai absorbiti cu totul. Din contra, este posibil nici macar sa nu le mai vedeti sau daca le vedeti, sa le abordati altfel.

vibratia

Modalitati pentru a iti ridica vibratia

Puteti din toate exemplele pe care vi le dau sa le folositi pe toate sau sa le utilizati pe cele cu care rezonati mai mult.

  1. Tamaia – Tamaia are o vibratie inalta. Ea te ajuta sa iti cureti aura de energii de vibratii joase. Tot cu tamaie este bine sa iti purifici si casa. Astfel, cumpara tamaie de la biserica. Pune-o intr-un recipient special pentru fumigatie alaturi de un carbune. Aprinde carbunele si pune tamaie pe carbure. Si la biserica daca intrebi, te vor ajuta sa iti explice cum sa folosesti. Apoi, odata ce incepe sa se faca fum, cu acel fum invaluie-ti corpul de sus pana jos, spate, fata. Fa acest ritual de cateva ori. Cheam-l pe Iisus pentru a te ajuta sa iti cureti aura, pe Fecioara Maria, Dumnezeu sau cu cine rezonezi tu. Conditioneaza sa te ajute pentru a iti curata aura de vibratii negative, sa fie indepartate si trimise cat mai departe, acolo unde vrea Dumnezeu orice vibratie joasa. Poti sa mergi si in casa, in fiecare incapere, sa dai cu tamaie, sa spui o rugaciune, „Tatal Nostru” sau ce simti tu si sa rogi Divinitatea sa te ajute, sa curete casa de orice energie de vibrarie joasa, sa ramana casa luminii si iubirii neconditationate a lui Dumnezeu, protejata de Iisus Hristos sau cu cine rezonezi tu.
  2. Salvia – acelasi ritual. Salvia o poti compara de pe net. Daca dai cautare salvie pentru a cumpara
  3. Mirul – sa ai mereu un mir la tine pe care sa il folosesti zilnic. Fa semnul crucii cu el pe frunte, crestet, tample, ceafa, chakra gatului, chakra inimii. Pe plexul solar este foarte bine sa dai ori de cate ori simti pentru nu fi vampirizata energetic. Prin plex preluam energiile negative si tot pe acolo le si dam. Asa ca protejat plexul, nici nu dai si nici nu primesti vibratii joase. La fel, conditionezi pentru protectie, siguranta si pentru ce mai vrei tu.
  4. Baia in apa cu sare grunjoasa –  pui in apa din cada 3 – 4 pumni se sare grunjoasa. Rogi la fel, Divinitatea sa te ajute pentru purificarea ta, pentru vindecarea ta. Dupa cada, te dai cu mir pe chakre. Este bine sa te dai cu mir si pe talpi, acolo unde se afla chakrele conectate la Pamant.
  5. Rugaciunea – rugaciunea este o modalitate de a iti ridica vibratia foarte mult. Mai ales daca este spusa din tot sufletul. Poti sa spui „Tatal Nostru”, „Psalmul 50”, „Bucura-te Marie” sau ce simti tu.
  6. Postul – postul lunea, miercurea sau vinerea purifica, iti inalta vibratia. Indeparteaza energiile de vibratie joasa, iti mentine o stare de bine. Aduci in preajma ta lumina, entitati de lumina, spirite inalte. Poti sa tii post si in oricare alta zi.
  7. Lumanari aprinse – fie la biserica sau acasa, oriunde simti, aprinde o lumanare. Conditioneaza mereu lumanarea pe care o aprinzi, pentru ce o aprinzi. Da-i un scop. In acest caz, aprinde-o pentru purificarea ta, protectia, vindecarea ta. Roaga-l pe Iisus sa te ajute in acest sens. Sau pe Fecioara Maria sau direct pe Dumnezeu.
  8. Mersul in natura – cand stai in parc, padure, sau oricare alt loc in mijlocul naturii, descult(a) daca se poate, iti purifici mintea si corpul de ganduri negative si de energii joase.

Aceastea sunt cateva modalitati de inaltare a vibratiei. La fiecare modalitate, se mulumeste Divinitatii pentru ajutorul oferit.

Vei vedea ca odata ce te vei invata cu aceste ritualuri, vei avea o stare generala mai buna, mai linistita si energiile de vibratie joasa nu se vor mai atinge atat de usor de tine. Asta pentru ca intunericul nu se poate atinge cand lumina este puternica.

Namaste!

Mai poti citi si Exercitiu pentru indeplinirea dorintelor

Mai poti citi si Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca simiti o conexiune cu lumea cristalelor, te invit pe www.shamballacrystals.ro Putem sa tinem  legatura si aici printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *