iertarile
Din suflet,  Reiki

„Iertarile”, exercitiul care ajuta sa te eliberezi de trecut si de suferinta

Iertarile reprezinta exact ceea ce transmite acest cuvant. A ierta o persoana inseamna a te elibera de stringurile ce te pot tine legat de un om, o situatie, un eveniment. Exista anumite exercitii care se intituleaza chiar asa, „Iertarile”. Cu cat le vei face mai des, te vei putea desprinde mai repede de energiile negative si iti vei putea vedea de viata respirand liber.

Atunci cand tinem ranchiuna fata de oameni, de situatii, de locuri, noi in loc sa ne desprindem de ele, de fapt aruncam corzi ce ne tin mai mult legati de acele lucruri. Cu cat inversunarea, furia, ura, invidia sunt mai mari, cu atat stringurile pe care le trimitem catre acele peroane, etc, vor fi mai puternice si ne vor ingreuna mai mult puterea noastra de eliberare.

Se intampla insa uneori sa spui ca iti doresti sa te eliberezi si totusi sa nu poti sa o faci. Asta pentru ca tu de fapt in interiorul tau te tii legat(a) de acel om/situatie/eveniment.

Cand simti ca nu mai poti face nimic, spune „Iertarile”

Acest exercitiu foarte simplu si scurt te ajuta sa deblochezi fluxul de energie si sa te eliberezi pentru a avea un alt start de viata. Iertarea este foarte importanta in acest context. Odata ce ierti, te usurezi de legaturile ce te tin legat. De aceea este foarte important sa ierti dar si sa fii iertat. Spune astfel:

„…(ii spui numele persoanei de care vrei sa te eliberezi), te iert si te dezleg de tot raul si de toata suferinta pe care mi le-ai fi putut face cu voie sau fara de voie in viata asta sau in altele, in orice directie a timplui. ….(iar ii spui numele) Iarta-ma si dezleaga-ma de orice rau si orice suferinta pe care ti le-as fi putut face cu voie sau fara de voie in viata asta sau in altele, in orice directie a timpului. Amin”.

Cand este vorba de o situatie/eveniment, spui: „Ma dezleg, iert si imi cer iertare fata de acea situatia (si spui situatia) care ma poate tine legata in orice directie a timpului. Ma eliberez si rog Divinitatea sa ma ajute sa ma eliberez si sa ma vindec de orice rau/suferinta care ma poate tine inca legata. Amin!”

Poti face acest exercitiu de si de multe ori pe zi, consecutiv Chiar pana incepi sa simti ca te eliberezi. Apoi repeti si zilele viitoare. Cu cat mai des, cu atat mai bine. Poti sa aprinzi si lumanari pe care sa le consacrezi iertarile. Astfel, vei acorda o forta si mai mare.

Iertarile se pot face si cu persoanele dragi noua, nu doar cu acei oameni cu care intampinam dificultati. Poti face iertarile cu parintii, fratii, surorile, cu oricine chiar daca situatia este buna intre voi. Astfel, vei realiza o legatura mai puternica, luminoasa intre voi.

Amin!

Ma puteti urmari pe facebook aici si pe instagram aici

Mai puteti citi si Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile trecutului

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *