sfantul Andrei
Din suflet

Noaptea Sfantului Andrei, moment bun pentru planificari si dorinte

In noaptea aceasta, de Sfantul Andrei, energii puternice coboara pe Pamant. Este un moment bun pentru constientizari, planificari, pus dorinte.

Se spun multe lucruri despre aceasta noapte, traditii, superstitii. Dar energetic inseamna mult mai mult de atat.
Sfantul Andrei a fost mai intai ucenicul lui Ioan Botezatorul, dupa care l-a urmat pe Iisus. El este considerat „Ocrotitorul Romaniei” deoarece se spune ca el a adus crestinismul pe meleagurile noastre.
Aceasta noapte reprezinta energia sfantului Andrei si odata cu ea lucruri magice se pot intampla.
Gaseste un loc linistit, pune intrebari cu voce tare sau in gand, aprinde o lumanare si consacreaz-o Sf Andrei. Roaga-l sa te ajute in a gasi raspunsuri intrebarilor ce te framanta. Sa coboare cu energia lui asupra ta.
sfantul andrei

Asa cum se si spune, in aceasta noapte fetele pot sa il viseze pe cel ursit. Chiar daca ai sau nu busuioc..si fac aici o paranteza…de ce de busuioc..Busuiocul are o vibratie inalta, ajuta la constientizari, la deschiderea chakrei capului, are legatura cu conectarea cu Divinitatea, de aceea din batrani aceasta superstitie care are o mare legatura cu adevarul doar ca multi dintre noi nu stiu de ce busuioc. Acum v-am zis. Iar mai jos gasiti link cu un articol despre busuioc, propietatile lui.
Revenind la aceasta noapte, fetele si nu doar fetele isi pot pune busuioc sub perna, fiecare pentru ce isi doreste. Pentru ca fetele in general doresc sa isi afle ursitul, pot sa puna busuiocul si sa se roage inainte de culcare pentru a il afla.
Daca doriti sa aflati alte lucruri, sau sa va vina mesaje, ganduri inspirate in legatura cu altceva faceti-o cu sau fara busuioc.
Va recomand de asemenea sa mergeti cand aveti ocazia la Pesterea Sfantului Andrei din Dobrogea unde se spune ca acesta a stat o perioada. Este o energie frumoasa acolo.
sfantul Andrei

Si „La Multi Ani” celer sarbatoriti astazi. Sa va bucurati de numele pe care il aveti si de energia lui.

De asemenea ma poti gasi pe facebook aici si pe instagram aici

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *