1 decembrie
Din suflet,  Uncategorized

1 Decembrie, despre unitate. Sa aprindem astazi cu totii lumina pentru tara

1 Decembrie. Este o zi importanta pentru noi toti. Este o zi care vorbeste despre trecutul, prezentul dar si despre viitorul tarii. Este o zi care ne aminteste ca uniti, suntem mai puternici. Puterea lui 1 este mare. Haideti ca astazi, impreuna sa aprindem lumina pentru tara noastra, pentru a o ajuta si pentru a ne ajuta sa ridicam vibratia ei. 

Astazi vedem parada militara, steagul Romaniei fluturand. Mi-ar placea sa vad tricolorul in fiecare zi purtat in sufletele noastre. Sa invatam sa iubim tara si pe noi din ea. Am spus ori de cate ori am avut ocazia. Romania este frumoasa, bogata. Este o tara binecuvantata. Are foarte multi centri energetici, are o istorie in spate de care multi nu au habar. Inca mai sunt in muntii Romaniei, pusnici care se roaga pentru noi. Sunt purtatori de lumina care ajuta aceasta tara sa fie bine.

Insa, cu totii trebuie sa contribuim la asta. Sa nu mai dam vina mereu pe ceilalti pentru ce se intampla aici, ci sa punem mana sa facem noi ceva. Sa nu mai asteptam mereu din exterior sa primim rasplata. Ne-am obisnuit sa dam vina si sa aratam cu degetul. Si chiar daca da, de cele mai multe ori chiar asa si este, aveti dreptate. Va inteleg durerea si frustrarea pe care le am si eu unoeri. Dar haideti sa fim uniti. Haideti impreuna sa facem ceva. Sa nu mai asteptam un viitor mai bun, ci sa creem un viitor mai bun. Si totul incepe de acum. De la un gand bun, o fapta buna.

Eu IUBESC ROMANIA! O iubesc cu toata fiinta mea. Nu degeaba i se mai zice acestei tari si „Gradina Maicii Domnului”. Faceti bine ori de cate ori puteti pentru aproapele vostru, pentru tara, pentru neam si astfel, in fiecare zi noi mai punem o caramida la istoria frumoasa a Romaniei. Cred in schimbare, cred in bine, cred in putrea noastra a omenilor si cred in bunatatea fiecaruia dintre noi. Da, poti sa imi spui ca sunt o visatoare, dar nu sunt singura, vorba cantecului. Din vis, dorinta, putere si actiune ne construim viata. Cei care au contribuit la schimbare in lume, nu s-au gandit ca sunt doar visuri, nu s-au lasat influentati de parerile negative ale altora. Au crezut si au luptat! Faceti in fiecare zi un gest bun. Ganditi-va la sfarsitul zilei cand ajunegti acasa, ce gest nobil ati facut. Oricat de mic. Chiar sa si ajuti pe cineva sa traverseze strada. Daca cu totii, zilnic am face cate ceva, cat de frumos s-ar schimba vibratia noastra si a tarii in care traim.

De 1 Decembrie, sa aprindem o lumanare pentru Romania

Va propun ca astazi, fiecare dintre voi sa aprinda cate o lumanare pentru Romania. Sa trimitem ganduri de lumina tarii. Sa trimitem iubire, pace, liniste tarii noastre. Sa trimitem intelepiciune, ganduri pline de lumina conducatorilor tarii. Sa trimitem tuturor locuitorilor Romaniei si romanilor de oriunde iubire, pace, videcare. Si sa trimitem lumina Romaniei din trecut, prezent si viior. Pentru prosperitate, evolutie, vindecare, iubire. Amin!

Si voi la randul vostru, spunti-le si altor persoane sa faca acelasi lucru si ei la randul lor la fel. Cum ziceam, puterea lui 1 este mare. Dumnezeu este mare! Haideti sa ridicam impreuna vibratia tarii noastre si odata cu ea, a noastra!

Va iubesc pe toti si va spun: „La multi ani, Romania!”

Mai puteti citi si „Iertarile”, exercitiul care ajuta sa te eliberezi de Grecu si de suferinta

Ma poti gasi pe facebook aici si pe instagram aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *