apa
Din suflet,  Reiki

Apa ca simbol al vietii si al purificarii prin botez

Apa reprezinta simbolul vietii, al transcendentei, al purificarii si vindecarii. Atunci cand Iisus  a fost botezat, prin El a fost curatata intreaga lume. Apa exista atat in noi cat si oriunde in jurul nostru. Intreaga creatie a primit atunci Duhul Sfant. Puteti si voi acasa, sa folositi apa sfintita pentru a va curata atat pe voi cat si locuinta in care stati.

Astazi a fost Boboteaza. Simbolul botezului se afla in fiecare dintre noi cu ajutorul Duhului Sfant. Astazi, s-au sfintit apele. Imi place tare mult ideea prin care odata cu botezul lui Iisus tot ce contine apa, insasi viata a fost binecuvantata. Marile, oceanele, pamantul, copacii, animalele, pasarile, norii, ploaia. Si odata ce ploaia cade pe sol, ea curata atat de puternic pamantul de energiile negative. Apa din noi ne binecuvanteaza intreg corpul.

Dar noi nu trebuie sa asteptam o zi pe an pentru a fi botezati. Botezul ca simbol poate fi in orice zi a vietii noastre. Putem sa ii rugam pe Iisus si pe Ioan Botezatorul in orice zi sa vina sa ne ajute in acest sens. Putem cere binecuvantarea prin botez pentru noi si pentru familia noastra. Daca ai agheasma acasa, poti singur cu si prin acordul Divinitatii sa faci acest lucru. Poti cere ajutorul lui Iisus si al lui Ioan Botezatorul sa vina sa te ajute sa iti cureti locuinta de energii negative, sa o binecuvanteze. Acelasi lucru il poti face si pentru tine si pentru membrii familiei.

apa

Poti chiar sa si umpli cada cu apa si sa ii rogi pe Iisus, pe Ioan Botezatorul sa patrunda in apa, sa o bincuvanteze si astfel si pe tine sa te curete atunci cand intri in ea.

Cat despre busuioc, este folosit deoarece are o vibratie inalta si reprezinta conexiunea cu Divinitatea. Busuiocul deschide chakra capului, te ajuta sa constientizezi ceea ce iti doresti sa faci in viata si sa alegi calea potrivita.

Poti citi mai multe despre busuioc aici Busuiocul inlatura oboseala cronica si epuizarea nervoasa

Primiti simbolul botezului in sufletul vostru in orice clipa a vietii voastre. Si in clipele in care nu va simtiti bine, aveti probleme de sanatate, chemati-l pe Iisus sa va binecuvanteze cu apa generatoare de viata si de sanatate. Puteti vizualiza cum desupra capului vostru se afla mainile lui Iisus care va pune apa sfanta pe cap, apa ce se scurge pe intreg corpul vostru si intra in organismul vostru. Si agheasma este bine sa beti cu credinta in fiecare zi a vietii voastre.

Daca doresti, poti gasi pe facebook aici si pe instagram aici

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *