clarsimtirea
Din suflet,  Reiki

Clarsimtirea: cum sa o percepi si sa o dezvolti

Clarsimtirea reprezinta acele senzatii emotionale sau fizice inexplicabile care iti transmit mesaje cu privire la un anumit lucru. De multe ori nici nu le acorzi importanta sau nu esti constient de ele dar odata ce incepi sa o faci, calatoria catre tine porneste si vei fi uimit de ce minuni vei descoperi in viata ta.

In noi toti se afla capacitati imense pe care le tinem adormite. Ne consideram un simplu corp fizic si cam atat. Asta este cea mai mare gresala pe care o putem face. Nu suntem doar un corp fizic. Cercetarile au demonstrat de multa vreme ca organismul nostru este format din atomi, atomi care sunt formati din lumina, din energie. Deci, corpul nostru fizic este energie. Cu aceasta energie putem face multe. Daca ne lasam mintea deschisa si putem sa intelegem ca  nu intelegem nici poate 1% din ceea ce inseamna Universul infinit, abia atunci incepem sa punem in miscare rotitele mintii care stau adormite.

Tu esti mult mai mult decat crezi si poti face infinit mai multe lucruri decat ti-ai imagina.

Cum sa identifici clarsimtirea

In primul rand sa fii deschis. Fii prezent la ce se intampla cu tine si in jurul tau. Apoi ai incredere in ceea ce simti. Nu spune ca sunt prostii. In momentul in care nu ai incredere si spui ca sunt prostii, iti inchizi canalul de comunicare cu lumea cealalta. Ai incredere in tine, in intuitiile si in instinctele tale.

Poti avea uneori un sentiment ca „stii efectiv ce urmeaza sa se intample”. Sau sa „simti ca nu trebuie sa mergi intr-un loc sau sa cumperi un anumit lucru”. Sau viceversa. Acorda incredere lucrurilor pe care le simti. Mergi dupa ele. Atentie! Nu confuna ceea ce simti, cu ceea ce iti spune mintea. Cand simti ceva, simti in tot corpul tau, in inima ta. Nu spune ca simti ceva doar pentru ca astfel ar fi in acord cu ceea ce mintea ta si-ar dori. Uneori poate sa fie chiar invers.

Clarisimtirea si cum sa identifici o prezenta spirituala in preajma ta

In jurul nostru se afla adesea spirite de tot felul. Unele de vibratii joase, altele benefice, venite pentru a te ajuta. Acum voi vorbi despre cele benefice.

  • poti simti un miros floral in jurul tau chiar daca nu exista flori acolo.
  • senzatia ca te-a atins ceva, ca te-a mangaiat ceva pe picior, par sau simti o senzatie de protectie, de imbratisare. Sa nu iti fie teama. Poate sa fie un inger, un ghid spiritual sau un alt spirit benefic.
  • senzatia unei modificari a presiunii atmosferice. Poate fi o schimbare a temperaturii aerului. Poti avea o stare euforica sau de fericire fara a stii exact de ce.
  • o senzatie ca ceea ce traiesti este supranatural si nici nu iti vine sa crezi

clarsimtirea

La acestea mai poti adauga singur, propriile experiente. Sa nu iti fie teama doar pentru ca este ceva ce nu ai mai intalnit pana acum. Stiu ca poti sa fii speriat daca simti o atingere spre exemplu. Dar nu ai de ce. Din contra, bucura-te ca incepi sa percepi energiile si sa iti extinzi constiinta. Si pentru a fi sigur si in siguranta cheama-l mereu pe Iisus sau pe Arhanghelul Mihail pentru a te proteja de orice energii joase care ar putea exista in prejma ta si sa le lase doar pe cele benefice, de o vibratie inalta.

Iti poti folosi clarsimtirea si cu privire la unele decizii pe care vrei sa le iei. Spre exemplu sa spunem ca ai vrea sa cumperi o masina noua, o casa, sa iti schimbi jobul. Imagineza-ti ca ai facut acest lucru. Pune-te in aceasta situatie si gandeste-te cum te-ai simti. Daca starea pe care o ai este de bine, atunci inseamna ca este indicat sa faci acea schimbare. Daca nu, nu o face. Atentie iar, nu confunda ceea ce simti, cu fricile tale.

Cu cat vei aprofunda mai mult clarsimtirea, vei simti in tine o capacitate mai mare de iubire neconditionata, mintea ti se va linisti. Vei putea incepe sa percepi chiar si starile oamenilor din jurul tau.

Cum poti sa iti dezvolti clarsimtirea

In primul rand prin ceea ce am scris mai sus. Sa fii prezent, atent si constient la ce ti se intampla. Sa acorzi atentie evenimentelor din jurul tau. Sa acorzi atentie sentimentelor tale, instictelor tale. Uneori poti sa te inseli. Mai ales la inceput. Dar cu cat vei fi mai prezent si vei exersa mai mult, cu atat acuratetea clarsimtirii va fi mai mare. Cere mereu ajutorul Divinitatii sa te ajute, lui Dumnezeu, Fecioara Maria, IIsus Hristos sau cu cine rezonezi tu. Roaga-i sa te ajute, sa te sprijine, sa te protejeze si sa te ajute in a iti dezvolta clarsimtirea.

Uleiul esential de trandafir (neaparat natural 100%, altfel nu isi face efectul, din contra, poate sa fie nociv) pus pe chakra inimii ori de cate ori vrei si noaptea inainte de somn. Poti sa faci o cruce cu uleiul esential in dreptul chakrei inimii cu intentia de a iti dezvolta clarsimtirea.

Apoi relaxarea, baile aromate, sportul, toate te pun in contact cu tine si cu starile tale. Iti amplifica clarsimtirea.

Clarsimtirea te poate ajuta sa te distantezi de unele persoane sau din contra, de altele sa mergi mai aproape. Clarsimtirea te poate ajuta sa iti imbunatatesti starea de sanatate  daca esti atent la semnalele pe care corpul ti le trimite.

Exista dincolo de noi acea lume invizibila, pe care daca nu o vedem, nu o simtim, nu o gustam sau nu o auzim, consideram ca nu exista. Ei bine, exista. Asa cum am mai spun si voi spune mereu: deschide-ti mintea. Esti mult mai mult decat crezi.

Mai poti citi  Purificarea si echilibrarea chakrelor cu ajutorul Arhanghelului Metatron

De asemenea ma poti urmari pe facebook aici dand un like sau pe instagram cu un follow aici

 

5 comentarii

      • Ștefănescu

        Bună ziua! Numele meu este Larisa si am 20 de ani…si de câțiva ani am vise care mi se îndeplinesc… Nu tot timpul…S-au visez ca întâlnesc pe cineva pr care chiar nu am mai văzut de mult si a doua zi ma întâlnesc cu acea persoană…chiar dacă eu cu acea persoană nu comunicăm. Ce sa înțeleg?

        • Irinelg

          Buna ziua. Inseamna ca te deschizi spiritual si te conecrezi mai mult la sinele tau divin. Ai incredere in mesajele pe cere le primesti si lasa-te ghidata te intuitie. Astfel, te vei deschide mai mult catre Divinul din tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *