lumea
Din suflet,  Reiki

Lumea te judeca indiferent de ceea ce faci. Urmeaza-ti inima si mergi pe calea ta

Lumea vorbeste indiferent de actiunile pe care le intreprinzi. Pentru unii poate ca esti prea gras, pentru altii prea slab. Pentru unii, indiferent cat de bun ai incerca sa fii, cat ai vrea sa faci totul perfect pentru a nu gresi cu ceva, tot nu vei fi suficient de bun. Zumzaitul din jurul tau nu face altceva decat sa te afecteze psihic si de multe ori ajungi sa te imbolnavesti fizic. Stop! Tu esti mult mai mult decat parerile celorlalti si temerile lor reflectate asupra ta. Lasa lumea sa vorbeasca si tu mergi pe calea ta.

De cele mai multe ori oamenii isi dau cu presupusul despre tot. Sunt persoane care iti pot spune ca nu este bine cum te imbraci, cum te tunzi, cum te comporti, ce spui. Sau daca nu spui, de ce nu spui. Isi dau cu presupusul despre serviciul pe care il ai, despre activitatile si pasiunile tale.

Apoi sunt oameni care vorbesc despre tine atunci cand nu te afli in prezenta lor. Acolo incepe si mai mult distractia. Poti sa auzi niste lucruri pe care nu ti le-ai fi inchipuit niciodata. Mai stii jocul, „Telefonul fara fir”..ei..cam asa se poate intampla si cand lumea incepe sa barfeasca de dragul barfei. Era si o vorba pe care am considerat-o haioasa cu cei doi oameni care merg ba pe magar, ba pe langa..si indiferent de cum se comportau, tot nu era bine.

lumea

Atunci, opreste-te in a iti mai face  rau. Stiu ca poti fi afectat de cuvintele altora, mai ales daca sunt persistente. Stiu ca poate fi dureros sa auzi lucruri mai ales de la oameni la care nu te-ai fi asteptat niciodata. Dar aceasta este viata lor, nu a ta. Este doar ceea ce ei emit. Nu inseamna ca trebuie sa fie si ceea ce tu trebuie sa primesti. Si mai gandeste-te ca in spatele tuturor actiunilor sau nonactiunilor (care sunt tot actiuni) se afla experientele de viata ale acelor persoane si lectiile lor de invatat. Dar aceea nu este treaba ta. Este treaba lor. Asa ca nu iti asuma ca adevar viata altora si slabiciunile lor. Nu lasa sa iti fie luata energia doar ca pentru altii sa se poata hrani.

Tu, ai drumul tau, lectiile tale. Chiar si acest lucru, a nu te mai lasa afectat de cuvintele celorlalti este o mare lectie de invatat. In momentul in care incepi „sa nu mai pui la suflet”, incepi sa iti recapeti libertatea si sa te descoperi. Si aceasta vorba, nu este intamplatoare. Pentru ca atunci cand suferi dintr-un motiv sau altul incepi sa simti ca o greutate in inima/in plexul solar si astfel poate aparea boala in corpul fizic.

Exercitiu de protectie

Cel mai trist lucru care ti s-ar putea intampla ar fi sa devii ceea ce spun ceilalti, doar pentru ca ti s-a repetat de nenumarate ori. Nu! Atunci cand te mai simti atacat, creeaza-ti o forma de protectie a ta. Asa cum vrei tu. Poti vizualiza un zid transparent intre tine si acea persoana/persoane. Si cand ceva negativ vine spre tine, vizualizeaza cum ricosaza din zid spre Univers, acolo unde vrea Divinitatea, cat mai departe de tine. Sau vizualizeaza-te intr-o sfera de lumina alba  conectata printr-un cordon de argint de la cer in sfera si din sfera in pamanat. Acolo esti total protejat(A). Poti invoca pe cine vrei tu sa te protejeze, sa fie cu tine in sfera. Iisus, Fecioara Maria, Arhangheli de lumina. Sau te poti imagina fiind acolo ca intr-un cocoon de energie vitala/ de verdeata, padure. Asta pentru momentele in care ai nevoie de conectare cu natura/Pamantul. Sau iti poti imagina ce vrei tu in acea sfera de protectie. Sa fie acela locul tau de retragere in siguranta cand simti ca esti pe o vibratie mai joasa, cand simti ca nu poti face fata unori situatii. Ori de cate ori simti tu nevoia. Iar in exterior, la fel orice vine negativ catre sfera, ricoseaza inapoi in Univers, cat mai departe acolo unde vrea Divinitatea.

Mai poti citi si Sa fim ascultati. O mare nevoie a zilelor noastre

De asemenea ma poti gasi pe facebook aici si pe instagram aici

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *