purtatorii de lumina
Din suflet,  Reiki

Purtatorii de lumina si misiunea lor pe Pamant

Purtatorii de lumina sunt acele persoane care simt in sufletul lor ca au o misiune speciala pe Pamant. Chiar daca si acestia au zile bune sau mai putin bune, chiar daca trec prin momente dificile in viata, vibratia pe care o emana este plina de iubire. Rolul lor este de a ii ajuta pe ceilalti oameni, de a ajuta plantele, animalele, planeta. Simt sa faca acest lucru. Si tu poti sa fii un purtator de lumina daca te regasesti in cele scrise.

Purtatorii de lumina, in general au o sensibilitate ridicata. Pot simti suferinta celorlalti ca fiind a lor pentru ca adesea sunt empatici cu persoanele din jur. Multi dintre purtatorii de lumina, au stiut instinctiv inca din copilarie ca au o misiune speciala pe Pamant. Pe langa alte misiuni pe care le au, la fel ca si alte persoane si alte lectii de invatat precum rabdarea, iertarea, compasiunea, echilibrul, iertarea de sine, integritatea, iubirea neconditionata sau altele, purtatorii de lumina stiu ca mai au ceva de facut. Este ca un ceas launtric care ii impinge sa faca ceva.

Chiar daca pot sa treaca ani multi in care sa nu fi facut ceva concret in sensul ajutorarii celorlalti, ei inca din nastere au o vibratie inalta pe care daca in timp si-o cultiva, pot ajunge departe. Pentru ca da, atunci cand te nasti, uiti de misiunea ta si o iei de la capat „orb”. De aceea mergi pe ceea ce simti intuitiv. Asa te orientezi in viata dar instinctiv de cele mai multe ori, purtatorii de lumina ajung pe calea potrivita pentru ca este ceea ce ei simt cu toata fiinta lor ca trebuie sa faca. Poate ca de multe ori nici ei nu stiu concret ce inseamna asta, dar stiu ca trebuie sa faca ceva si o vor face.

De multe ori, este suficient doar sa te afli in preajma unui purtator de lumina pentru a te linisti. Vibratia lui este atat de inalta incat este de ajuns doar sa stai in prezenta lui pentru ca energia acestuia sa te linisteasca si chiar sa te vindece. Ei pot face acest lucru inconstient.

Tot din categoria purtatorilor de lumina fac parte si copiii Indigo, cei de Cristal si ingerii terestrii. Orice purtator de lumina simte o dorinta de neoprit in a ii ajuta pe semenii lui si este preocupat de bunul mers al acestei lumi. El atrage in viata lui oameni care au nevoie de ajutor.

Misiunea principala a purtatorilor de lumina este de a raspandi energia iubirii in aceasta lume, lucru pe care il fac natural. Le pasa de ceilalti oameni si vor ca toata lumea sa fie sanatoasa, fericita. Sunt oameni carora le place sa daruiasca.

Atata timp cat ei emana aceasta iubire, menirea concreta ramane pe planul secundar. Acestia pot sa opteze pentu meserii precum profesori, medici, vindecatori spirituali. Pot sa lucreze cu animalele, plantele. Pot sa opteze in a invata sau preda Reiki, Terapia cu Ingeri, cu cristale sau alte activitati spirituale. Ei se gandesc sa faca cu iubire ceea ce fac, restul vine pe planul doi.

purtatorii de lumina

Daca te regasesti in cele scrise mai sus, poti sa fii un Purtator de lumina. Daca doresti sa mergi pe calea aceasta si din punct de vedere profesional, te incurajez cu toata inima sa o faci. Vei reusi cu siguranta orice ti-ai propune, dar atat timp si sa fii foarte atent la ce scriu, atat timp cat pe primul loc este dorinta de a te ajuta si de a ii ajuta pe ceilalti (inclusiv lucratul cu plantele, pasarile, animalele, planeta) dezinteresat. In inima ta sa fie dorinta pura de a merge pe calea luminii, a Divinitatii si atat timp cat in sufletul tau principalul motiv este de a sluji luminii si iubirii, mai devreme sau mai tarziu usile se vor deschide. Trebuie sa ai credinta si in momentele dificile si sa nu te abati de la calea ta.

Daca te vei abate sau daca pe primul plan vei pune egoul, banii sau alte beneficii materiale, poti sa reusesti dar vibratia nu va mai fi la fel de inalta iar calitatile tale de purtator de lumina vor ramane in umbra pentru ca nu te ridici vibrational la potentialul tau. Sau, se poate intampla uneori chiar sa nu reusesti ceea ce iti propui. Asa ca uita-te in inima ta, fii sincer cu tine si alege. Iar inainte de orice, ai incredere in tine, pentru ca Divinitatea deja o face.

Namaste!

Mai poti citi si Pietrele semipretioase te pot scapa de frici si vindeca de dureri

De asemenea, daca doresti sa pastram legatura poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *