piatra lunii
Cristaloterapie

Piatra lunii, programare, meditatie in noptile cu luna plina pentru inceputuri de drum, vindecare, iubire

Piatra lunii este dupa cum ii spune si numele intr-o stransa legatura cu luna. Atunci cand luna este plina, energia acestui cristal creste, te poate ajuta sa te deschizi catre taramurile psihice, sa ai viziuni si perceptii deosebite. Este considerata piatra inceputurilor de drum, ajuta la rezolvarea disputelor din cuplu. Este considerata piatra fertilitatii

Piatra lunii este o piatra cu totul speciala. Energia ei este una blanda, feminina. In India este considerata o piatra sacra, aducatoare de noroc. Se ofera cadou de nunta, pentru a aduce armonie in casnicie.

In noptile cu luna plina capata puteri magice. De aceea, efectele acestei pietre se pot amplifica in astfel de nopti.

Piatra lunii este considerata un talisman pentru cei care doresc sa se cunoasca pe sine si scopul pe care il au pe Pamant. Atunci cand o femeie foloseste acesta piatra, se activeaza energia kundalini si dezvolta clarviziunea. Atat pentru femei cat si pentru barbati, energia pietrei lunii curata aura, activeaza chakra celui de al treilea ochi, chakra coroana si energizeaza toate celalalte chakre.

Piatra lunii, recomandata femeilor care isi doresc un copil

Pentru ca piatra lunii reprezinta energia lunii, a femininului, ajuta femeile pentru a fi fertile, pentru a fi pregatite in a avea un copil. Este de asemenea benefica si pentru femeile care sunt deja insarcinate. Le protejeaza cu energia ei blanda.

Acest cristal reduce anxietatea, stresul, frustrarile, egoismul.

Aduce noroc, dragoste, speranta, echilibru emotional, compasiune, pace.

Poti achizitiona bijuterii din piatra lunii de pe www.shamballacrystals.ro dand clik aici

piatra lunii

Programarea pietrei lunii in noptile cu luna plina

In noptile cu luna plina energia acestei pietre este amplificata, asa ca este un moment bun in care sa faci meditatie cu ea, sa pui intrebari pentru a afla raspunsurile pe care ti le doresti in legatura cu o anumita situatie.

Inainte de orice meditatie sau programare, trebuie asemenea oricarei pietre, sa o purifici. O poti trece prin jetul de apa de la robinet. Lasi sa curga apa pe ea si o rogi pe Fecioara Maria sau Divinitatea, cu cine rezonezi tu, sa o curete de orice energii negative acumulate pe ea, in ea, in jurul ei. Sa ramana un canal curat de lumina divina. Apoi las-o in fumul unui bat de salvie, pana se termina batul, sau con de salvie, sau tamaie, palo Santo. Las-o apoi la luna sa se incarce. Inainte de a o lasa la incarcat, tine-o intre palme si spune-i pentru ce o programezi. Rogi apoi luna sa te ajute in a incarca Piatra si in a te ajuta sa o programeze conform celor spuse de tine. Apoi o poti lasa toata noaptea la incarcat.

Daca doresti sa faci meditatie cu ea, fie nu o mai programezi, doar o lasi la incarcat macar pentru o ora, doua, apoi o iei intre palme, stai intr-un loc linistit, inchizi ochii si vorbesti cu ea. Ii spui ce vrei sa afli. Vei ce mesaje primesti. Pot fi imagini, cuvinte, mirosuri, orice. Fii atent la ce percepi.

Daca stii ca esti o persoana extrem de sensibila, energia pietrei lunii in astfel de nopti te poate agita mai mult. Daca nu ai o stare de confort, nu mai continua. Poti lasa doar piatra la incarcat.

Sa iti fie de folos. Namaste!

Mai poti citi si Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Daca doresti sa pastram legatura, imi poti da un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

De asemenea, daca iubesti pietrele semipretioase, poti sa imi dai un like pe Shamballa Crystals by Irinel Galasiu pe facebook aici si pe instagram Shamballa Crystals aici

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *