ragusala
Din suflet,  Reiki

Ragusala: cauzele energetice

Ragusala este un semn ca suferi de o epuizare mentala si fizica. Traiesti un blocaj emotional, o emotie puternica si iti retii agresivitatea. Deoarece gatul este legat de centrul de energie al adevarului, al comunicarii si al expresiei de sine (chakra gatului), este posibil sa te simti afectat de de convingerile tale personale.

Poate ca ai recurs la stimulente precum cafea, tigari, alcool dar cand efectul acestora dispare, apare ragusala. Oboseala pe care o simti amplifica nelinistea si grijile carora nu vrei sa le faci fata. Poate exista o dualitate puternica in tine: „Sa spun sau sa nu spun? Sa spun adevarul sau nu?”

Daca sunt nelinisti cu privire la felul in care vor primi ceilalti ceea ce vrei sa transmiti, sau nu esti sigur de vorbele tale, frica sau nesiguranta se vor resimti in vocea ta care devine ragusita. In loc sa comunici cu adevarat ceea ce simti, faci invers si exprimi ceea ce presupui ca ceilalti asteapta de la tine, ceea ce intr-un anumit sens este o minciuna.

In loc sa folosesti forta interioara, te sprijini pe altii, lucru care iti da o nesiguranta si te face mai fragil, la fel ca vocea ta.

Ragusala: ce sa accepti

Constientizeaza faptul ca ai nevoie de mai mult timp pentru a te opri si de a accepta sa iti acorzi un ragaz pentru a te reface. Fiind odihnit, situatiile si evenimentele isi vor relua proportia reala. Vei fi mult mai obiectiv si mai lucid pentru a lua deciziile potrivite. Permite-ti sa iti exprimi emotiile.

Consitentizeaza faptul ca, daca vorbesti din inima iti controlezi pe deplin resursele, te vei simti in largul tau pentru a te exprima liber. Astfel, vocea se va exprima liber deoarece ai incredere in ceea ce spui si stii ca ceilalti asculta cu inima ceea ce ai de spus.

Poti citi mai pe larg despre ragusala in cartea „Marele dictionar al bolilor si afectiunilor. Cauze subtile ale imbolnavirii” de Jacques Martel.

Mai poti citi Cauzele energetice ale bolilor: problemele parului

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si pe instagram cu un follow aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *