sinuzita
Din suflet,  Reiki

Sinuzita, cauze energetice

Sinuzita reprezinta un blocaj la nas si astfel sinusurile sunt afectate. Aceasta infectie a sinusurilor are legatura cu neputinta fata de o persoana sau fata de o situatie. Nu o poti suporta sau nu „ii suporti mirosul” puternic. Simti ca te sufoci.

Atunci cand ai sinuzita este posibil sa simti un pericol sau o amenintare , care starnesc o frica in interiorul tau. „Miroase urat treaba asta”. Adevarul este ascuns sau deformat si din aceasta cauza te simti inconfortabil. Este posibil sa te afli intr-o situatie din care simti ca nu ai iesire sau ca te afli intr-un impas.

Iti doresti un copil dar ti se pare ca acest lucru e imposibil. Sau daca ai un copil, ai vrea sa fii mai unit cu el.

Poti avea impresia ca ceva este ascuns sau ca cineva face ceva pe la spatele tau. Te opui, deoarece refuzi sa lasi aerul sa intre pe nas. Creativitatea va fi foarte scazuta si ai tendinta de a lucra intr-un mod rational. Simti multa iritare deoarece te simti limitat.

In loc sa iti asculti vocea interiora, lasi vechile scheme mentale sa iti dicteze comportamentul. Iti reprimi emotiile si ti-e teama ca nu esti iubit. Neputinta te face sa te ascunzi in iluzie si in revolta. Ai impresia ca ti-ai ratat viata.

Sinuzita „explodeaza” cand simti si tu ca explodezi emotional. Nu mai poti trai in siguranta vietii organizate si rigide pe care ti-ai creat-o. Nu mai poti trai in functie de ceilalti pe care ii folosesti ca pe niste balize de salvare. Ai nevoie de repere noi.

Mesajul pe care trebuie sa il intelegi atunci cand ai sinuzita este acela de a simti iubirea din jurul tau si de a o inspira cat mai mult in tine.

Accepta sa vorbesti despre tine. Nu ai nevoie sa faci tot timpul compromisuri. Ai incredere in vocea interioara pentru a afla ceea ce este bun pentru tine. Ai incredere in tine si vei putea sa vezi in sfarsit lumina.

Mai multe detalii gasesti in cartea „Marele dictionar al bolilor si afectiunilor. Cauze subtile ale imbolnavirii” de Jacques Martel.

Mai poti citi si Cauzele energetice ale bolilor: problemele parului

Daca vrei sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *