puterea credintei
Din suflet,  Reiki

Puterea credintei transforma realitatea din jurul tau

Puterea credintei poate transforma realitatea. Atunci cand crezi cu toata fiinta ta in Divinitate, in tine si in orice dorinta a vietii tale, atunci acel lucru capata forma. De ce crezi ca lucrurile nebenefice se meterializeaza mai repede? Pentru ca noi la nivel inconstient, credem ca va fi rau, asa ca se intampla. Dar daca ai canaliza invers toata aceasta putere a credintei, cum ar arata viata ta?

Pentru mine, credinta este unul dintre cele mai importante lucruri din viata. Credinta imi ghideaza viata. Dar te rog inainte de toate sa faci diferenta intre credinta strict religioasa si credinta in toata puterea ei. Stiu ca in zilele noastre, lumea a inceput sa se indeparteze tot mai mult de biserica si odata cu biserica, cumva, o parte dintre oameni si de Divinitate. Dar Dumnezeu nu exista doar in biserica, Dumnezeu este oriunde in jurul nostru si in noi. Dumnezeu este atat in biserica cat si sub o piatra si in piatra. Stiu ca apar la televizor tot mai multe cazuri despre ce se intampla in biserici, preoti si asa mai departe. Nu am de gand sa dezbat acest subiect. Vreau doar sa subliniez faptul ca inteleg. Prin astfel de evenimente lumea a inceput sa isi piarda credinta. Dar  nu toti preotii sunt la fel si nu toate bisericile sunt la fel. Exista si har. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc.

Vreau doar sa va spun sa nu mai asociati atat de mult puterea credintei cu credinta strict religioasa. Va limitati asa! Puterea credintei este atat dar atat de mare si de transformatoare.

Terapia prin puterea credintei

Divinitatea se afla in tot si in toate. Deci astfel si in fiecare celula a ta. Cand tu crezi in tine, crezi in reusita ta in orice capitol al vietii: fie ca este vorba de cariera, familie, sanatate. Ceea ce crezi devine realitatea ta. Atunci, fa-ti realitatea frumoasa. Fa-o asa cum ti-o doresti. Nu o face, prin frica, exact invers.

Atunci cand crezi ca poti muta muntii, chiar o vei face. Atunci cand crezi in reusita chiar daca altii nu te sustin, vei reusi. Atat timp cat tu crezi in tine. Atat timp cat stii ca Divinitatea, exista in tine si in orice aspect al vietii tale. Tu esti cocreator. Tu, prin credinta poti transforma lumea. Nu te pune pe tine pe primul loc la modul egotic, centrul Universului si atat, ci tu, centrul Universului Divinitatii care se afla in tine. Analizeaza asta. Simte asta. Integreaza. Odata ce vei asimila tot mai mult si vei intelege tot mai mult aceste lucruri, minuni se vor petrece in viata ta, cu tine si cu realitatea ta. Totul se va schimba. Mintea ti se va extinde. Totul va capata un alt sens.

puterea credintei

Aduceti-va aminte de Iisus ce i-a spus soldatului roman care venise la El pentru a il vindeca pe un prieten de-al lui. „Du-te Acasa la prietenul tau. Credinta ta l-a vindecat”. Da, soldatul CREDEA atat de mult in Iisus incat puterea credintei lui l-a vindecat pe prietenl lui. Asa ca si tu, crede in in Divinitate. Atunci cand crezi in ea, devii ea si te transformi. Crede ca nu exista imposibil si atunci el va deveni posibil. Pana si sanatatea se poate imbunatati incredibil de mult atat timp cat crezi in Divinul din tine, crezi in vindecare si faci ceva in sensul asta.

Cand iti doresti mult ceva in viata ta, sa ajungi undeva, sa faci ceva, orice vrei tu, CREDE si va deveni realitate. Poate ca nu azi, poate ca nu maine, dar atat timp cat te tii de plan si crezi cu toata fiinta ta in el, intr-o zi se va materializa.

Esti o scanteie divina care a venit pe Pamant cu menirea de a realiza ca este acea scanteie divina, de a isi aminti acest lucru. CREDE. CREDE. CREDE. Vorbeste cu Dumnezeu, vorbeste cu El, cel din interiorul tau si din exteriorul tau. Crede in El si vei deveni infinit mai puternic iar Universul tau se va largi.

Mai poti citi si Misiunea personala si rolul pentru care ai venit pe Pamant

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *