cristalele
Cristaloterapie,  Din suflet

Cum sa folosesti cristalele pentru crearea unui spatiu protejat

Cristalele reprezinta un instrument ideal pentru a te asigura ca traiesti si ca lucrezi intr-un spatiu sigur. Orice casa sau orice alt spatiu are un istoric energetic subtil. Orice om care a locuit vreodata acolo a lasat o amprenta energetica. Pietrele semipretioase sunt modalitatea perfecta pentru a pastra mediul curat din punct de vedere energetic.

Crearea unui spatiu exterior sigur incepe inainte de toate cu crearea unui spatiu interior sigur. Vibratiile asemanatoare se atrag. De aceea, tu nu iti poti crea un spatiu sigur atata vreme cat emotiile tale si comportamentul tau nu sunt armonioase. Nu uita ca tu esti ceea ce gandesti asa ca inainte de toate lucreaza asupra gandurilor pe care le emiti. Acest lucru contribuie la nivelul de vibratie pe care il are spatiul in care tu te afli.

Cristalele absorb si purifica emanatiile subtile si deseurile emotionale din locul in care te afli. Sunt foarte eficiente in a absorbe perturbatiile electromagnetice create de televizoare, calculatoare, telefoane. In astfel de cazuri poti folosi cu incredere turmalina neagra, cuartul fumuriu. Le poti amplasa in preajma acestor obiecte cat si la usa de la intrare pentru a proteja casa, astfel pentru a nu lasa in locuinta sa intre energii negative.

cristalele

Carneolul sau citrinul, plasat la intrarea in casa, dincolo de prag, invita abundenta si energiile pozitive. Daca doresti ca locuinta ta sa fie plina de iubire, amplaseaza in casa un quart roz. Chiar daca este bine ca unele dintre cristale sa fie asezate in zona usii de la intrare, lasa-te ghidat si amplaseaza-le exact acolo unde simti.

Nu uita ca inainte de toate, cristale trebuie sa fie mereu purificate. Prima data le cureti foarte bine atunci cand le cumperi, urmand ca o data pe saptamana (sau in functie de cat de incarcate sau nu simti ca sunt cristalele) sa le purifici iar. Le poti purifica cu fumul de la tamaie, salvie, palo santo. Sunt multe modalitati. Eu simt ca inainte de orice curatare, sa le dau prin jetul de apa de la robinet (daca le poti duce intr-un rau, mare, cu atat mai bine) urmand ca dupa sa continui cu procesul de curatare. Pentru a fi incarcate, le poti lasa la cer, soare, luna.

Mai poti citi  Cum sa iti inalti vibratia pentru a avea o stare de bine

Dar si Lapis lazuli, piatra expansiunii mintii, a comunicarii si a protectiei psihice

Daca doresti sa pastram legatura, imi poti da un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *