lumina invierii
Din suflet,  Reiki,  Uncategorized

Lumina Invierii si lumanarea pe care o puteti folosi pe parcursul intregului an

In cateva ore vom spune cu totii: „Hristos a Inviat”! Lumina Invierii poate sa nasca in orice clipa a vietii in sufletele noastre. Dar pentru aceasta noapte sfanta, ia cu tine o lumanare alba, aprinde-o si foloseste-o pe parcursul intregului an.

Pentru toti crestinii, aceasta perioada a anului este una cu totul speciala. Eu iubesc aceste zile, cu o energie aparte. Dar, energia Hristica, este cu noi in fiecare clipa a existentei noastre. Lumina Invierii, reprezinta trezirea noastra spirituala, datul valului jos de pe ochi si aminirea a ceea ce suntem cu adevarat. Nu doar corpuri fizice, ci spirite eterne. Nu doar legate de Pamant, ci facand parte din intreg Universul creatiei.

Uitati-va in sufletele voastre si fiti bunı. Iertati si cereti iertare. Si unde nu puteti ierta, rugati-l pe Dumnezeu sa va dea puterea de a intelege, de a ierta dar si de a fi iertat. Priviti cu fericire fiecare clipa a vietii voastre care este un dar, o binecuvantare pentru evolutia voastra spirituala.

Aceasta perioada ne ajuta pe toti sa ne amintim, sa ne reconectam cu energia lui Iisus. Cu toate ca Ea exista in permanenta in noi. Chemati-l in viata voastra, in sufletele voastre in orice clipa. El va poate proteja, va poate binecuvanta si vindeca. Prin El, putem si noi sa devenim Calea, Adevarul si Viata.

lumina invierii

Lumina Invierii pe parcursul intregului an

In noaptea aceasta, cand veti aprinde lumanarea Invierii si veti spune, „Hristos a Inviat”, mai aprindeti o alta lumanare alba. Lasati aceasta lumanare aprinsa cat vreti voi, insa suficient cat sa va mai ajunga sa o folositi pe parcursul intregului an. Utilizati aceasta lumanare de fiecare data cand veti vrea sa aprindeti alte lumanari. Aprindeti-o  intai pe aceea, dupa care de la lumanarea Invierii, aprindeti acele lumanari pe care doriti sa le folositi. Astfel, veti putea folosi tot anul lumina sfanta a Invierii lui Iisus. Dupa ce aprindeti lumanarile sau candela, lumanarea sfanta stingeti-o. Reaprindeti-o data viitoare.

Va doresc sa aveti parte de un Paste plin de speranta, de reconectare cu sinele vostru, de iubire, intelegere. Sarbatori pline de lumina sa aveti!

Mai puteti citi „Iertarile”, exercitiul care ajuta sa te eliberezi de trecut si de suferinta

De asemenea si Postul, purificarea sufletului si a corpului fizic

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *