rugaciunea
Din suflet,  Reiki

Rugaciunea de protectie cu ajutorul lui Iisus

Rugaciunea este o mantra, o forma de a comunica cu Divinitatea. Rugaciunea, mai ales spusa din inima si cu credinta, poate face minuni. In ziua de Paste va ofer aceasta rugaciune puternica de protectie cu ajutorul lui Iisus sa va ajute in fiecare clipa a vietii voastre.

Rugaciunea spusa din inima si cu toata credinta creste nivelul vibrational, va ridica in lumina si va apropie de Divinitate. Transformati rugaciunea intr-un obicei zilnic.  Dumnezeu este mereu parte din voi si din inimile voastre. Rugati-va pentru voi si pentru cei dragi. Pentru sanatate, iubire, pace, vindecare, protectie si pentru ce mai doriti. Dar nu uitati ca la final sa multumiti. Ajutor cerem mereu dar multumire oferim?

Rugaciunea de mai jos, folositi-o ori de cate ori simtiti nevoia sa fiti protejati, cand va simtiti vulnerbili la energii de o vibratie joasa, cand aveti temeri sau va simtiti atacati energetic, cand treceti prin perioade dificile. Sau efectiv cand doriti sa fiti in pace deplina, in lumina si iubire. Spuneti aceasta rugaciune ori de cate ori simtiti nevoia.

Puteti aprinde si o lumanare atunci cand spuneti aceasta rugaciune si sa i-o consacrati atat Iisus  cat si voua.

„Hristos cu mine, Hristos in fata mea,

Hristos in spatele meu, Hristos inlauntrul meu,

Hristos dedesubtul meu, Hristos deasupra mea,

Hristos la dreapta mea, Hristos la stanga mea,

Hristos in inima tuturor celor care se gandesc la mine,

Hristos in gura tuturor celor ce vorbesc cu mine,

Hristos in fiecare ochi care ma vede,

Hristos in fiecare ureche care ma aude.

Hristos mereu cu mine.”

Amin!

Vizualizati cum Iisus cu energia Lui vine in toate locurile spuse.

Mai puteti citi Puterea Credintei transforma realitatea din jurul tau

Daca doriti sa pastram legatura, puteti sa imi dati un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

3 comentarii

 • Maria

  Te respect Irinel, iti apreciez postarile si respect munca depusa.
  Imi permit sa fac o mica subliniere referitoare la rugaciunea de protectie. Dragos a scris-o intr-una dintre cartile lui, dar respectand reguli. Isus – pe care Il onorez in mod special, cred ca vrea sa-L respectam. Niciuna dintre invataturile Lui nu indruma catre a interveni fortat in vointa, mentalul unui om. Cu siguranta cunosti ca puterea Fiului din noi este constiinta. Poate cineva interveni in constiinta unui om fara acordul lui? Ar incalca Isus legile?
  Scriu Cristos, intrucat cu H este inca cel folosit de religie. Atata.
  Imi permit sa completez ca lipseste verbul in ruga. Entitatile supraveghetoare si de interventie actioneaza, stii tu: cerere concreta, vectoriala.
  Iti urez sa-ti fie evolutia usoara si sa poti ajuta multi semeni, omule frumos.
  SHANTI!
  Maria

  • Irinelg

   Te pup. Sunt total de acord cu ce ai spus. Dar nu am inteles exact la ce te referi. Ti se pare ca am indrumat catre a interveni fortat? Niciodata nu as face asa ceva. Eu il respect si il iubesc forte mult pe Iisus. Ori nu am inteles eu bine la ce te referi, ori tu. Multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *