cristale
Cristaloterapie,  Din suflet

Cristalele care dizolva negativitatea si formeaza un scut de protectie in jurul tau

Toate cristalele au efect de purificare a energiei si de ridicare a frecventei sale de vibratie. Unele dintre ele sunt foarte eficiente in dizolvarea energiei negative si in crearea unui scut de protectie. Iata cateva idei ce iti pot fi de folos.

Eu iubesc cristalele. Am zeci de cristale de diverse forme si colori. Le iubesc pe toate si le ingrijesc cu mare drag. Cred ca nu trece o zi in care sa nu port macar un anumit tip de cristal. Asa ca m-am gandit ca astazi sa va povestesc si voua despre unele dintre cristalele care va pot ajuta sa dizolve energiile negative ce vin catre voi si de asemenea sa va ajute in a forma un scut de protectie.

Urmeaza-ti intuitia si vezi care dintre ele te atrage mai mult, caci piatra respectiva ar putea avea efecte terapetutice in cazul tau. Chiar daca nu ii cunosti deocamdata efectele, ai incredere in ea, caci nu degeaba ti se pare atragatoare. Mai tarziu, vei putea incerca sa afli propietatile metafizice ale cristalului tau, sau le vei putea constata vazand efectele sale in situatia in care te afli.

Eu iti propun insa pentru astazi cateva cristale. Vezi cu care dintre ele rezonezi.

Ametistul

Are capacitatea de a transmuta energiile inferioare in vibratii pozitive. El lucreaza la toate nivelurile fiintei si transmuta inclusiv tiparele mentale negative care se manifesta in aura ta. Protejeaza impotriva magiei negre, atacurilor psihice. Are efecte de calmare sau detenisionare. Reduce furia, cosmarurile si stresul.

cristale

Poti achizitiona ametist de pe wwww.shamballacrystals.ro dand click aici 

Cuartul de stanca

I se mai zice si „maestrul vindecator”. Este unul dintre cristalele de baza pe care trebuie sa le ai. Cuartul de stanca te protejeaza de energii negative. El de asemenea amplifica energiile, purifica organele si stimuleaza corpurile subtile. Actioneaza ca un purificator al sufletului, conectand planul fizic cu cel mental. Stimuleaza si amplifica fiecare chakra, extinzand aura.

Poti achizitiona cuart de stanca de pe www.shamballacrystals.ro dand click aici 

cristale

Cuartul fumuriu

Este una dintre cele mai puternice pietre de impamantare. Te ajuta sa ramai cu picioarele pe Pamant atunci cand te simti „cu capul in nori”. Te conecteaza la „acum si aici”. Absoare si transmuta energiile negative , ducandu-le in Pamant unde pot fi neutralizate. Cuartul fumuriu te ajuta sa materializezi in planul fizic, dorintele si visurile tale. Curata si purifica aura. Inlatura fricile si te ajuta in vindecare depresiei. Ofera o stare de psihic calma.

Poti achizitiona cuart fumuriu de pe www.shamballacrystals.ro dand click aici

cristale

Lapis Lazuli

Este asociata adesea cu Egiptul Antic. Nu degeaba sarcofagul lui Tutankhamon a fost decorat cu lapis lazuli. Aceasta piatra alunga energiile negative. Te protejeaza impotriva atcurilor psihice, blestemelor si vrajilor. Ajuta in activarea celui de al 3lea ochi si in dezvoltarea intuitiei.

Poti achizitiona lapis lazuli de pe www.shamballacrystals.ro dand click aici

cristale

Nu uitati! Cel mai important lucru este ca imediat dupa ce ai cumparat un cristal sa il purifici. Si continua sa il purifici o data pe saptamana, la cateva zile sau mai mult, in functie de cat de incarcat il simti. Pentru a putea sa te ajute cu adevarat si el are nevoie de ajutor. Sa ramana curat pentru a avea un efect cat mai mare asupra ta.

Mai poti citi si Lapis Lazuli, piatra expansiunii mintii, a comunicarii si a protectiei psihice

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Daca iubesti cristalele si simti conexiunea cu energia lor, sau daca doresti sa le descoperi frumusetea prin bijuteriile create cu ajutorul lor, poti sa dai un like pe facebook Shamballa Crystals by Irinel Galasiu aici si pe instagram cu numele Shamballa Crystals aici

Si nu uita, nu tu alegi cristalul, ci cristalul te alege pe tine in functie de nevoile tale. 

Namaste! 

 

2 comentarii

  • Dona Tudor

    Am descoperit, tarziu, recunosc, frumusetea aceasta tacuta a cristalelor …
    Iti urmaresc scrierile si iti multumesc !
    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *