grila de cristale
Cristaloterapie,  Din suflet

Grila de cristale pentru atragerea iubirii

Grila de cristale reprezinta o forma geometrica ce faciliteaza fluxul energetic folosind pietre semipretioase pentru diverse scopuri precum iubire, vindecare, abundenta. Cand te conectezi cu taramul mineral folosind aceasta formula, se creeaza un camp de putere unificat, in care gandurile si dorintele se manifesta. 

Grilele de cristale sunt folosite din timpuri stravechi, mai ales in templele si piramidele din Egipt si Grecia. In functie de forma geometrica in care sunt pozitionate cristalele si de tipul de pietre folosit, acestea pot atrage, concentra, amplifica o energie de un anumit tip.

Atunci cand vrei sa construiesti o grila de cristale, este foarte important sa stabilesti intentia. Pentru ce si de ce faci acea grila. Aceasta grila iti va amplifica gandurile, sentimentele. Daca esti cuprins de sentimente de frica, neincredere, vinovatie sau alte emotii, s-ar putea sa sabotezi rezultatul final. Asa ca roaga Divinitatea, pe Dumnezeul Atotputernic sa te ajute in a avea un deznodamant fericit.

Alegerea locului pentru grila de cristale

Locul unde vei pozitiona grila este foarte important. De exemplu, in dormitor cand vrei sa dormi mai bine sau sa atragi iubirea romantica. Este de asemenea important ca acea grila sa nu fie vazuta de toata lumea care iti intra in casa, ori sa fie atinsa. Sa fie intr-un spatiu intim, dedicat acelui scop.

Un alt lucru foarte important este sa purifici spatiul. Aici poti folosi metodele clasice cu care tu rezonezi cel mai bine: tamaie, salvie, betisoare de salvie, palo santo. Muzica si lumanarile dau o nota in plus de liniste si de pace spatiului creat pentru grila. Si foarte important, ceea ce spun mereu, este sa purifici cristalele inainte de a face aceasta grila.

grila de cristale

Grila de cristale pentru atragerea iubirii

Roaga Divinitatea sa te ajute in crearea acestei grile. Sa fie in lumina si intentii pozitive. Apoi, aseaza toate pietrele in aceeasi directie, pentru a amplifica fluxul energetic: colturile indreptate spre dreapta cu scopul de a trimite energia mai departe, pe cand cele indreptate spre stanga, vor primi energia. Spune ceea ce iti doresti cu aceasta grila, pentru ce o faci. Pentru a atrage iubirea in viata ta, iubire romantica, de familie, iubirea de sine, etc.

Nu iti face griji ca vei gresi cu ceva. Cea mai importanta este intentia pe care o dai acestei grile.

Apoi, asculta-ti mintea, fii atent la viziuni, idei, cuvinte sau sentimente care iti trec prin minte.

Grilele Iubirii se pot construi in mai multe feluri dar astazi am ales una anume. Respectiv, vei avea nevoie de:

12 cuarturi de stanca, 10 cuarturi roz si un cuart roz in forma de inima.

Construieste o figura in forma cifrei opt (care este simbolul infinitului) si alterneaza pietrele si punctele astfel incat sa semnifice uniunea dintre energiile masculine cu cele feminine. Plaseaza cuartul roz in forma de inima in punctul central al figurii in forma de opt, pentru a simboliza iubirea unica ce uneste cele doua suflete.

Mantra pe care o poti spune: „sunt acum perfect aliniat cu iubirea, la toate nivelurile”.

Sa iti fie de folos. Namaste!

Poti achizitiona produse din cuart roz de aici si din cuart de stanca de aici

Mai poti citi si Lapis lazuli, piatra expansiunii mintii, a comunicarii si a protectiei psihice

Daca iubesti cristalele si doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like  Shamballa Crystals pe facebook aici si un follow pe instagram aici

www.shamballacrystals.ro

Daca doresti sa pastram legatura pe Irinel Galasiu, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *