spirulina
Din suflet,  Reiki

Spirulina, superalimentul antioxidant care nu trebuie sa lipseasca din casa ta

Spirulina contine peste o suta de substante nutritive si este foarte benefica pentru corp. Este un antioxidant puternic si ajuta la prevenirea leziunilor cerebrale. Energia ei verde iti deschide inima si te ajuta la dizolvarea blocajelor.

Spirulina este un superaliment foarte usor de digerat. Ea este o microalga ce absoarbe energia solara si substantele nutritive din apa. Privita la microscop, ea se prezinta sub forma de spirale minuscule de culoare verde, fiind asociata cu lumina vindecatoare de culoare verde-smarald a arhanghelului Raphael.  Energia sa verde iti deschide inima si te ajuta in procesul de vindecare a ranilor emotionale, dizolva blocajele, amplificandu-ti vitalitatea.

Spirulina este unul dintre cele mai complexe suplimente disponibile la ora actuala. Contine peste o suta de substante nutritive. Este bogata in complexul de vitamine B, in proteine, fier, acizi grisi, vitamina A. Totodata este un antioxidant puternic si ajuta la prevenirea leziunilor cerebrale. Protectia antioxidanta este unul dintre cele mai bune mecanisme de aparare impotriva cancerului. Studiile stiintifice arata ca beta-caretonul (responsabil pentru protectia antioxidanta) din fructele si legumele proaspete (inclusiv din spirulina) este infinit mai eficient decat cel din suplimentele obtinute prin sinteza chimica. Corpul tanjeste dupa sursele naturale. Vitamina B este necesara pentru functionarea corecta a creierului si sistmenului nervos.

Acest supliment calmeaza sistemul digestiv, echilibreaza bacteriile benefice din intestine. Spirulina mai elimina substantele chimice, toxinele si metalele grele din organism.

spirulina

Spriulina, benefica in gestionare greutatii

Aceasta microalga, absoarbe apa din stomac, dandu-ti o senzatie de satietate si de satisfactie. Este ideal sa o amesteci in sucuri naturale sau intr-o gustare. Ori sa consumi o tableta inaintea unei mese. Atentie insa! Nu inlocui spirulina cu mesele regulate. Daca doresti sa faci o cura cu spirulina, iti recomand sa ceri sfatul unui medic.

Spirulina este extrem de buna pentru ca iti da energie. Daca simti ca nu prea ai putere, ca esti obosit, ca nu te poti concentra, poti lua spirulina care imediat te ajuta sa iti revii.

O poti gasi la plafar, sub forma de praf sau capsule. Vezi firma producatoare. Citeste ambalajul. Asigura-te ca este spirulina de calitate.

Mai poti citi si Busuiocul inlatura oboseala cronica si epuizarea nervoasa

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *