Din suflet,  Reiki

Respira, traieste in prezent si simte iubirea ce se afla in fiecare celula a ta

Prezenta iubirii incepe in inima ta, in fiecare moment in care tu respiri, in fiecare celula a ta. Puterea energiei iubirii este atat de mare incat cuprinde universuri intregi. Haide, respira acum, odata cu mine si lasa-te purtat de ceea ce simti.

Astazi te invit sa facem impreuna un exercitiu de constientizare a vietii din noi care se afla in fiecare celula si atom al corpului nostru. Astazi, te rog sa mi te alaturi si sa respiri adanc. Respiratia este insasi viata. Incepe acum.

In timp ce expiri, elibereaza-ti mintea de toate gandurile. Lasa-le sa dispara in timp ce expiri. Concentreaza-te asupra respiratiei. Vizualizeaza cum inspiri energia benefica din Univers si cum expiri toate grijile ce te apasa. Deschide-ti inima in timp ce inspiri, acum, aici. Fii constient ca esti unic, ca esti parte din Creatia Universala ce exista in tot si in toate.

In timp ce respiri, elibereaza-te de persoana care ai crezut ca esti. Elibereaza-te de toate experientele pe care le porti cu tine. Elibereaza-te de orice suferinta, de orice tristete, de orice neimplinire, de orice trauma din viata ta. Doar respira si fii in stare absoluta de puritate si simplitate. Simte cum fiecare celula din corpul tau este viata, respira odata cu tine. Cum creierul tau pulseaza viata in fiecare celula a lui. Cum ochii, nasul, gura, urechile, gatul, inima, plamanii, stomacul, ficatul, splina, intestinul gros si subtire, organele genitale, picioarele si talpile picioarelor respira odata cu tine. Sangele ce curge prin tine respira viata. Vizualizeaza cum esti o mare celula luminioasa, sanatoasa, fericita.

Fii respiratia. Fii lumina in care lucrurile se vad. Fii linistea in care sunetul se manifesta.

Fii constient acum, in acest moment, ca toata iubirea pe care ai cautat-o prin alti oameni si prin experiente exterioare deja se afla in inima ta si in fiecare celula a corpului tau. Simte caldura si lumina acelei iubiri cum te locuieste si respira cu tine, prin tine, esti acea caldura si iubire.

Aceasta iubire si caldura din tine nu are inceput si nu are sfarsit. Se afla in tot si in toate. Este intotdeauna si pretutindeni. Aceasta iubire este atat de mare, incat nu poate fi continuta. Asa ca nu incerca sa o controlezi. Las-o sa curga prin tine catre toti ceilalti, catre natura, Pamant, Univers. Simte, respira. Lasa aceasta iubire sa iti cuprinda parintii, fratii, surorile, copiii. Daca iti vine sa plangi, plangi. Nu conteaza ca nici nu stii de ce iti vine sa faci asta. Doar fa-o. Elibereaza-te si bucura-te de prezenta, de acum, aici.

Imagineaza-ti cum aceasta prezenta, iubire care incepe in inima ta si in fiecare celula a corpului tau, este atat de mare incat cuprinde multiversuri. Unii numesc aceasta prezenta Dumnezeu, Spirit, Divinitate. Sau in functie de apartenenta religioasa ii dau un nume. Insa, aceasta prezenta trece dincolo de orice doctrine. Aceasta prezenta curpinde toate lucrurile si din aceasta prezenta faci si tu parte.

Bucura-te si multumeste-i pentru tot ceea ce traiesti, ai si manifesti in viata ta. Si daca vrei sa manifesti iubire in orice capitol al vietii tale, inclusiv in ceea ce priveste sanatatea ta, fii aceasta prezenta, aceasta iubire. Pentru ca acolo unde exista aceasta vibratie inalta, intunericul nu isi poate face loc, iar tu vei putea materializa tot ceea ce tu iti doresti acum, aici, pe Pamant.

Fii aceasta prezenta, aceasta respiratie. Respira si odata cu tine, intreg Universul va respira. Fii iubire si manifest-o in viata ta!

De asemenea mai poti citi Ce se intampla atunci cand principiul feminin si cel masculin sunt in dezechilibru

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *