Din suflet,  Reiki,  Uncategorized

Fii in lume, dar nu ii apartine ei. Ce creezi devine realitatea ta

Marea problema a zilelor noastre este cum sa fim deconectati intr-o lume in care totul inseamna conectare? Online, offline, totul presupune a fi legati unii de ceilalti prin retele de socializare si uitam ce inseamna sa ne dam un „switch off”. Tot „conectati” suntem si cand mergem pe strada, dar suntem cu mintea la toate grijile ce ne apasa. Cu cat suntem mai „conectati”, suntem de fapt mai „deconectati” de noi. Credem ca sunt ceea ce spun altii despre noi, ca suntem mici, ca nu avem putere, ca nu suntem suficient de frumosi, de bogati, ca ne meritam soarta pe care o avem. STOP! Nu mai lasa exteriorul sa iti dicteze interiorul. Tu si doar tu creezi realitatea. Orice este posibil atat timp cat crezi cu tarie si privesti cu iubire, fara frica orice aspect al vietii tale.

Imi plac tare mult aceste cuvinte ale lui Iisus care imi rasuna in minte. Sa mergi in lume, dar sa nu ii apartii ei. Este bine sa fim aici, acum, sa traim in prezent, sa intelegem toate experientele prin care trecem, placute sau mai putin placute. Sa plangem, sa suferim, sa radem, sa cadem, sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Am venit pe aceasta lume pentru a experimenta, pentru a intelege viata, aici pe Pamant. Pentru a ne invata lectii si pentru a merge mai departe in Univers, mai bogati, mai intelepti, mai puternici si mai plini de lumina si de iubire in sufletele noastre, in spiritele eterne care suntem noi.

Sa nu confudam situatiile prin care trecem, momentele dificile din viata, furiile, fricile, esecurile, cu esenta noastra. Sa nu le absorbim ca fiind noi. Stiu, atunci cand ne este greu, nu putem sa privim cu detasare ceea ce ni se intampla. Treptat, iti garantez ca vei reusi. Priveste-l ca pe un expercitiu pe care il faci zi de zi cu tine. Fii observatorul tau, al reactiilor tale in situatiile zilnice, al trairilor tale, de ce simti, cum simti. Mergi catre suferinta atunci cand o ai. Mergi catre frica, furie. Nu le baga sub pres. Ele nu vor disparea, doar vor deveni mai puternice. Nu le da putere. Puterea este la tine. Analizeaza-le, uita-te la ele. Imbratiseaza-le cu iubire. Vei vedea, totul se va transforma. Frica va deveni putere. Vulnerabilitatea o vei descoperi de asemenea ca fiind de fapt o mare forta.

Astfel, te vei elibera din lanturi. Vei putea sa zbori liber. Ai curajul sa spui „Da”. Ai curajul sa mergi catre lucrurile de care iti este frica, infrunta-le si totul se va transforma. Viata ta se va transforma. Este absolut o reactie logica a energiei Universului. Cand dai lumina, primesti lumina.

Mergi in lume, dar simte-o. Ramai conectat la Sursa, nu la somnul pe care il duci. Trezeste-te! Aceasta este un semnal de trezire. Nu mai poti sta asa. A fost suficient. Fii in lume, fa bine oamenilor, fa bine naturii, fa-ti bine tie. Dezvolta-te. Afla cine esti tu cu adevarat, ce visuri, dorinte, sperante ai si mergi care ele. Nu ramane blocat in programe de frica doar pentru esti convins de ceva. Gandeste-te ce te face sa fii atat de convins de acel lucru, ce frica se ascunde in spate. Mergi catre ea si fa invers fricii. Asuma-ti riscuri, accepta sanse. Fii tu, parte din acest Univers nemarginit care este plin de lumina si de iubire si care asteapta ca tu sa te trezesti.

Iti dau ca tema pentru aceasta saptamana sa faci urmatoarele:

  • Petrece timp in singuratate si refugiu
  • asculta profund, traieste din interior spre exterior
  • inlatura stimularea externa pe cat posibil (televizor, radio, telefon)
  • Nu te opune unei experiente care apare spontan
  • Ramai in prezent. Detaseaza-te de trecut si de viitor. Ramai in AICI, ACUM
  • vezi ce rol joci tu in viata ta: de salvator, de victima. Analizeaza de ce.
  • detaseaza-te de drama
  • Priveste prin ochii iubirii TOTUL
  • desprinde-te de conditionari, de asteptari, de frici. TU ESTI COCREATOR. TU FACI PARTE DIN INTREG

Vremea trezirii a sosit. Ridica-te si mergi! Simplifica-ti viata. Nu uita, fii in lume, dar nu ii apartine ei.

Mai poti citi Inainte de a avea o relatie cu cineva asigura-te ca ai o relatie buna cu tine

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *