Din suflet,  Reiki

Ulcerul si situatia care te roade pe interior

Ulcerul reprezinta acel semnal care te indeamna sa constientizezi faptul ca traiesti o mare spaima si nesiguranta. Indica un un stres puternic care te roade, te devoreaza pe interior.

Ulcerul reprezinta pierderea unei substante din mucoasa, care la formarea unei leziuni, nu se cicatrizeaza si are tendinta sa se extinda si in unele cazuri sa produca puroi.

Ulcerul este rezultatul unui resentiment puternic si al ranchiunii. Ai impresia ca esti prins de o ghiulea si ca nu mai poti inainta cum vrei tu. Mintea este plina de ganduri. Agresivitatea ta refuleaza si te face sa intalnesti persoane care traiesc aceeasi situatie.

Ulcerul la stomac reprezinta stima de sine scazuta

Ulcerul la stomac poate aparea atunci cand nu te respecti destul. Vrei atat de mult sa le faci pe plac celorlalti, incat esti gata sa inghiti orice. Astfel, iti refulezi emotiile si propriile dorinte, nu te respecti si ajungi sa le reprosezi celorlalti ca nu te respecta. Te simti „ros pe dinauntru” si dramatizezi orice eveniment din viata ta.

Ai incertitudini care iti amplifica sentimentul de neputinta. Se aduna multe cauze iritante si astfel se transforma in ulcer. Un factor iritant poate fi o persoana sau o situatie pe care eviti sa o vezi asa cum este in realitate si astfel acel „ceva” nespus, neprivit, ramane in stomac.

Simti ca nimeni nu te intelege si ai probleme in a iti comunica nevoile. Pentru ca vrei neaparat sa le faci pe plac celorlalti, taci si „iti rozi” frustrarea. Ai tentinta sa te critici si astfel sa te autodistrugi. Ai o neliniste permanenta constienta sau inconstienta care „te roade” pe dinauntru. Simti ca ai un nod in stomac. Aceasta situatie te face fragil si vulnerabil.

Accepta faptul ca primesti un mesaj de la corpul tau, care iti transmite faptul ca a venit momentul sa iti descoperi calitatile, sa te apreciezi la justa valoare si sa iti accepti nevoia de iubire.

Pentru mai multe detalii, poti citi cartea, „Marele dictionar al bolilor si afectiunilor”, Jacques Martel.

Mai poti citi si Sinuzita, cauze energetice

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Poza de pe Cronicaromana.net si forumtigaraelecronica

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *