Din suflet,  Reiki

Cascada 7 izvoare, locul cu apa miraculoasa de pe vremea dacilor

Cascada 7 izvoare din muntii Bucegi este considerata cascada cu cea mai pura apa din lume si totodata in jurul ei circula legende conform carora se practicau ritualuri dacice inchinate zeului Zalmoxis.

Iubesc Romania! Chiar o iubesc si specific acest lucru ori de cate ori am ocazia. Este o tara care ne ofera atat de mult. Sunt nenumarate locuri incarcate energetic, cu peisaje mirifice.

Astazi vreau sa va vorbesc despre Cascada 7 izvoare care este situata intre lacurile Bolboci si Scropoasa, pe Valea Ialomitei. Este un loc absolut superb care merita vazut. Recunosc, aici nu am ajuns inca nici eu, dar imi doresc tare mult sa o fac.

Despre acest loc e se spun foarte multe lucruri printre care faptul ca apa de aici contine 0 bacterii. Au fost realizate studii microbiologice inca din 1927 de catre institutele Germaniei si Frantei, iar aceasta a fost concluzia. Aici se pare ca se afla un camp energetic si acest lucru face ca apa sa fie atat de pura. Se pune ca lui Ceausescu i se aducea mereu apa sa bea de aici si asta datorita faptului ca el stia de calitatile ei curative.

Cascada 7 Izvoare, „apa vie” sau „tinerete fara batranete”

Acest loc era considerat unul initiatic si curativ pentru daci. Tot aici, se spune ca exact sub stanca din care izvoreste cascada se afla un mare lac.

Anual merg sute de persoane pe acest traseu de munte, Lacul Bolboci – Scropoasa – Cascada 7 Izvoare unde se pot opri sa bea din „apa vie”.

Mai poti citi Care sunt florile ce iti pot imbunatati starea psihica, iti pot aduce liniste si pace

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *