Cristaloterapie,  Din suflet

Purificarea chakrelor vietilor anterioare cu ajutorul cristalelor

Purificarea chakrelor este foarte importanta pentru a avea o stare emotionala echilibrata si pentru a fi protejat de atacuri energetice. La cativa centimetri in spatele urechilor si pana in spatele craniului exista chakrele vietilor anterioare. Dezechilibrele la acest nivel arata ca ai ramas blocat in trecut, ca nu mergi mai departe si ca repeti tiparele din ultima viata sau cele ancestrale mostenite din familia ta.

Chakrele vietilor anterioare guverneaza sfera memoriei si problemele ereditare, inclusiv ale unor evenimente traumatice, cum ar fi moartea violenta sau bolile emotionale. Atunci cand aceste chakre sunt stimulate, este posibil ca amintirile din vietile anterioare sa iasa la suprafata.

Atunci cand aceste chakre functioneza bine, ai un nivel inalt de intelepciune si o cunostere instinctiva a lucrurilor. Insa atunci cand acestea nu functioneaza cum trebuie, asta inseamna ca ai bagaje emotionale si afaceri neincheiate de altcandva. Este posibil astfel sa te simti coplesit de traume subconstiente sau sa ai temeri irationale. Spre exemplu, sa iti fie o frica inexplicabila de a te apropia de apa, sau o panica infioratoare de a zbura si lista poate continua.

Purificarea chakrelor cu ajutorul cristalelor

Purificarea chakrelor se poate face prin mai multe modalitati. Astazi va voi explica un exercitiu de purificare cu ajutorul cristalelor.

Alege un cristal de care te simti atras si roaga-l sa iti vindece toate problemele emotionale, indiferent daca le cunosti sau nu in plan constient. Malahitul este cu deosebire util pentru eliminarea emotiilor negative, dar vei avea nevoie si de alte cristale pentru a vindeca locurile in care au fost stocate acestea.

EXERCITIU PRACTIC

Aseaza-te intr-o pozitie confortabila, intr-un loc in care sa nu poti fi deranjat. Plaseaza un cuart fumuriu (cu varful in jos, daca are varf ascutit) sub talpi, pentru a absorbi si pentru a transmuta emotiile vechi echilibrate.

Pozitioneaza cristalul ales mai devreme deasupra plexului solar sau a altei chakre (daca este cazul) si roaga-l sa iti dizolve energiile vechi de la nivelul respectiv. Simultan, roaga cuartul fumuriu sa absoarba reziduurile ramase. Impinge in mod constient energia eliberata in jos, astfel incat sa iasa prin talpi, pentru a fi preluata si transmutata in cuartul fumuriu.

Daca simti o durere inexplicabila intr-un loc oarecare din corp, plaseaza cuartul fumuriu deasupra lui, roaga-l sa elibereze si sa transmute energia din el. Intuitia iti poate prezenta cauza profunda a durerii. Daca nu o face, lasa pur si simplu emotia sa se dizolve fara a iti propune sa afli cum si in ce context a aparut.

Plaseaza apoi un cuart roz (acesta manifesta iubirea neconditionata) deasupra inimii si roaga-l sa reverse iubirea asupra tuturor lucrurilor din care au fost eliberate emotiile vechi, vindecandu-le cu blandete si umplandu-le cu lumina si cu iubire.

Ramai linistit pana te simti mai usor. In cazul in care mai ai o tensiune intr-o anumita parte a corpului, plaseaza cristalul deasupra ei si lasa-l sa dizolve tensiunea.

Atunci cand te vei ridica in picioare, spune ca te-ai eliberat de trecut si ca traiesti integrat in momentul prezent. Multumeste Divinitatii si cristalelor pentru lucrul lor si purifica-le la final.

Mai poti citi Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook aici si un follow pe instagram aici

FOTO: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *