Din suflet

Infectiile, cauze energetice, cum le poti dizolva

Infectiile pot fi de multe feluri, dar in spatele oricarui tip se afla o cauza profunda. Radacina o reprezinta un conflict, de multe ori interior si despre care nu vorbesti cu nimeni. Deoarece nu a fost rezolvat, acest conflict va reaparea sub forma de infectie.

Infectiile sunt definite prin dezvoltarea localizata sau generalizata a unui germen patogen din organism, acesta putand fi bacterie, virus, ciuperca sau parazit. Aceasta situatie apare atunci cand sistemul imunitar nu reuseste sa distruga germenele invadator. Germenele poate fi legat de o situatie din viata ta sau de o persoana in relatie cu care traiesti un conflict.

Infectiile acute apar in urma unor emotii violente, dar care sunt de scurta durata.

Infectiile cronice se refera la o emotie care exista de mult timp. Poate ca ai fost nevoit sa faci compromisuri pentru a iti pastra echilibrul. Iar acum trebuie sa faci o alegere deoarece acesta inactivitatea iti consuma prea multa energie si trebuie sa sapi in adancul tau dupa resurse.

Ti-ai distrus in mod voluntar libertatea pentru a ii multumi pe ceilalti si nu mai vrei acest lucru. Faptul ca traiesti o iritare sau ca esti deranjat de ceva, iti slabeste sistemul imunitar, care nu poate impiedica infectia.

Iritatiile – intrebarile pe care sa ti le pui pentru a ajunge la sursa problemei

Trebuie sa iti pui intrebarile: „Ce te irita sau te afecteaza atat de mult? Care este stresul pe care il traiesi la munca sau in famile si care te tulbura atat de mult? Ce iti infecteaza viata si te face sa nu te mai poti proteja asa cum trebuie?”

O infectie indica faptul ca exista, pentru o perioada lunga de timp, o acumulare de emotii, de tristete sau de neliniste. Infectia apare atunci cand „nu mai suporti”. Trebuie astfel sa schimbi ceva, sa evoluezi pentru a iti putea gasi pacea interioara.

O infectie virala arata ca altcineva este stapan pe viata ta. Aceasta infectie te obliga sa te odihnesti si sa iti reevaluezi viata. De ce nu traiesti in functie de propriile tale credinte si valori, in loc sa ii urmezi pe ceilalti?

Infectia fungica ( cauzata de o ciuperca) arata cat de mult te paraziteaza propria furie si sentimentul de neputinta, care te rod pe dinauntru.

Accepta schimbarile care iti apar in viata si lasa la o parte furia pentru a putea trai. Semnificatia acestei furii va fi cu atat mai importanta daca infectia este insotita de durere sau de febra. Este important sa vezi ce parte a corpului tau iti este afectata.

Daca este sorba de o infectie a organelor sexuale, traiesti o situatie conflictuala legata de sexualitatea ta sau de felul in care te percepi. Infectia survine ca urmare a unei slabiri a sistemului tau imunitar, ceea ce implica faptul ca este vorba de iubirea fata de tine insuti. Trebuie sa te intrebi care sunt gandurile, atitudinele pe care sa le schimbi pentru a aduce mai multa iubire in viata ta.

Oamenii fericiti au un sistem imunitar puternic. Fa in asa fel incat iubirea sa creasca in interiorul tau si astfel sa devina scutul tau, protectia ta.

Poti citi mai multe detalii in cartea „Marele dictionar al bolilor si afectiunilor”, Jacues Martel.

Mai poti citi si Regretele, suferinta si eliberarea de sub puterea lor

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai like pe facebook aici si follow pe instagram aici

Namaste!

FOTO: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *