prosperitate
Uncategorized

Prosperitate si eliberari de ranile trecutului

2020 va fi despre prosperitate si evenimente care te vor provoca, te vor pune fata in fata cu tine pentru a te elibera de ceea ce nu mai este necesar in viata ta, de ceea ce inca te agati si iti provoaca mai mult rau.

Anul ce vine va fi un an bun pentru persoanele ce doresc sa inceapa o afacere, sau sa isi consolideze una. Va fi un an in care banii vor veni catre tine daca vei stii cum sa ii primesti in viata ta. Energia banilor este o energie ca oricare alta. Nu trebuie sa te simti vinovat sau prost pentru ca primesti bani. Nu considera ca nu meriti, sau ca nu ai facut suficient, sau ca nu esti demn de a primi bani. Atunci cand usile ti se vor deschide, primeste cu bratele deschise, cu lumina, iubire si cu recunostina frumusetea energiei banilor. Foloseste-o asa cum stii mai bine pentru binele tau suprem, dar pentru a ii ajuta si pe altii. Atunci cand ii ajuti pe altii din si cu iubire, atunci binele se va intoarce in viata ta pe cai nebanuite.

Daca ai datorii, 2020 este un an in care iti vei putea rezolva problemele financiare atat timp cat te lasi deschis din calea universului si nu iti vei mai pune singur piedici. Multumeste Divinitatii pentru lectiile pe care ti le-a dat pentru a le invata prin aceasta experienta, chiar invata, intelege din ele, elibereaza partile nebenefice si mergi inainte.

Renunta sa mai controlezi lucrurile

Prin eliberarea de durerea sufleteasca, prin eliberarea sentimentului de neputinta sau de a nu te simti demn de a primi bani, iubire in viata ta, te vei lasa deschis in calea Divintatii si vei face loc exact acestor lucruri. Trebuie doar sa deschizi bratele si inima catre iubire.

Pana acum ai vrut sa chemi prosperitatea in viata ta, iubirea, tinand o mana legata la spate. Nu ai fructificat totul la potentialul tau maxim. Acum este momentul sa mergi cu toata energia inainte. Sa lasi lucrurile sa curga, cu credinta ca intelepciunea divina a spiritului (care include propriul Eu superior) va face o treaba buna. Evita lupta pentru putere in orice gen de relatii. Pur si simplu tu detii propria putere si nu trebuie sa lupti pentru ea. Din contra, cand vei incepe lupta pentru a o obtine, atunci te vei indeparta de ea.

Namaste!

Un 2020 plin de intelepciune, pace, prosperitate si de iubire va doresc!

Mai poti citi si Banii, energia lor, exercitiu despre cum sa ii atragi in viata ta

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai like pe facebook aici si follow pe instagram aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *