citrin
Cristaloterapie

Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Citrinul este una dintre cele mai puternice pietre ale abundentei. Te invata cum sa manifesti si sa atragi bogatia, prosperitatea si succesul. Mai este considerata piatra fericirii si a generozitatii.

Se spune ca citrinul este incarcat cu puterea soarelui. Este o piatra calda si creativa. Absoarbe, transmuta, disipa si conduce la scurgerea energiei negative in pamant, fiind una dintre pietrele cu efectele cele mai protectoare pentru mediul inconjurator.

Citrinul protejeaza aura. Purifica chakrele, in special pe cea a plexului solar, locul unde prin care se preiau cel mai usor energiile negative din jur.

Citrinul, piatra antreprenorilor

Daca detii o afacere, este bine sa porti si sa pui un citrin alaturi de bani, cu intentia ca afacerea ta sa fie prospera.

Citrinul amplifica pretuirea si increderea de sine. Imbunatateste motivatia, memoria, vointa, puterea de organizare. Te ajuta sa exprimi verbal gandurile si sentimentele.

La nivel fizic ofera energie si vitalitate corpului. Este o piatra foarte buna pentru momentele de oboseala cronica. Stimuleaza digestia, splina, pancreasul. Activeaza timusul si echilibreaza tiroida.

Poti achizitiona bratari din citrin de pe www.shamballacrystals. ro de AICI 

De asemenea mai poti citi Cuartul roz, cristalul care atrage iubirea si vindeca ranile sufletului

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: Pixabay

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *