cuartul fumuriu
Cristaloterapie

Cuartul fumuriu te conecteaza cu energia Pamantului, elimina vibratiile negative si alunga depresia

Cuartul fumuriu este una dintre cele mai eficiente pietre in a te mentine ACUM si AICI, te ajuta sa te concentrezi pe lucrurile din prezent, sa privesti cu detasare perioadele dificile si este un sprijin real in luarea unor decizii majore in viata ta. Totodata, acest cristal este un antidot puternic impotriva stresului.

Cuartul fumuriu are o conexiune puternica cu Pamantul si cu chakrele bazale. Prin neutralizarea vibratiilor negative, cuartul fumuriu anuleaza stresul geopatic, absoarbe smogul electromagnetic si faciliteaza eliminarea si detoxifierea pe toate nivelele. Atrage in schimb o energie pozitiva.

Cuartul fumuriu te invata cum sa lasi in urma ta toate lucrurile de care nu mai ai nevoie

La nivel psihologic, cuartul fumuriu elimina teama, alunga depresia si confera o stare de spirit calma. Elimina deznadejdea provocata sufletului de faptul ca este intrupat. Te ajuta sa iti accepti corpul fizic, sa iti amplifici virilitatea si sa iti purifici chakra bazala, astfel incat sa iti exprimi in mod natural pasiunea.

La nivel fizic, cuartul fumuriu trateaza bolile asociate cu radiatia, el insusi fiind un iradiant. Elimina durerile, inclusiv pe cele de cap. Are efecte benefice asupra sistemului reproducator, a celui muscular si a celui nervos, precum si asupra inimii. Aceasta piatra ajuta la asimilarea mineralelor. Prin puterea sa de relaxare, amplifica toleranta fata de stres.

POZITIE: poate fi plasat pe orice parte a corpului, dar indeosebi pe chakra bazala. Plasat pe locul dureros, dizolva durerea. Poate fi tinut sub perna, langa telefon.

Poti achizitiona bratari din cuart fumuriu de pe www.shamballacrystals. ro de AICI 

De asemenea mai poti citi Rodonitul, elimina ranile si cicatricile emotionale din trecut

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: Etsy / Pixabay

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *