meditate cu cristale
Cristaloterapie

Meditatia cu cristale. Exercitii

Meditatia cu cristale opreste dialogul mental si are numeroase beneficii: alunga stresul, reduce anxietatea, depresia, frica. Amplifica curajul, te deschide catre iubire neconditionata.

Meditatia cu cristale este una dintre cele mai usoare modalitati de punere la unison cu energia acestuia. Iti induce o stare de liniste interioara in care este usora sa auzi „vocea” lor.

Aceasta meditatie deschide poarta catre alte lumi. Mai ales daca vezi in interiorul cristalelor pete, curcubee. In astfel de cazuri, este foarte usor sa te dizolvi in interiorul unui cristal, traind o stare de beatitudine, in timpul careia iti este foarte usor sa gasesti solutii la problemele ce te framanta.

Este de preferat sa faci meditatie cu fiecare cristal in parte, daca ai mai multe, astfel incat sa te pui la unison cu energia fiecaruia si sa ajungi sa le cunosti plenar pe toate.

ALEGE O ZI A CRISTALELOR

Multi oameni isi aleg o zi a cristalelor in timpul careia mediteaza pe rand cu fiecare cristal pe care il au.

SFAT! Incepe mereu cu cristale de culoare rosie, apoi treci succesiv la culorile pe vibratii mai inalte din spectrul curcubeului: portocaliu, galben, verde, roz, albastru, indiogo, violet, transparent. Aceasta fiind si ordinea chakrelor de jos in sus. Daca totusi ai experienta cu folosirea cristalelor, poti alege oridinea culorilor pe care o doresti.

Dar pentru inceput, recomad sa mergi cu jasp rosu, carneol. Poti transforma bijuteriile tale cu aceste pietre in amulete care sa te vegheze pe parcursul zilei. Iti recomad bratari din carneol de pe www.shamballacrystals.ro de AICI si din jasp rosu de AICI

In acest fel, iti vei ridica treptat vibratia si vei putea atinge starea de implinire, expansiune, extaz. In final, te poti centra din nou (sa revii ACUM si AICI pe Pamant) cu un cristal negru. Altfel, poti ramane euforic, fiind mai dificil sa te reintegrezi in lumea noastra fizica.

MEDITATIA CU CRISTALE. EXERCITIU

Aseaza-te intr-o pozitie confortabila, intr-o camera in care sa nu poti fi deranjat. Tine cristalul in ambele maini.

Respira profund, prelungind respiratia (in raport cu inspiration). Ori de cate ori expiri, elimina stresul, grijile, tensiunile pe care le simti. Atunci cand inspiri, percepe o stare de pace interioara din ce in ce mai mare, care iti umple intregul corp. In final, respiratia sa devina in mod natural una usoara si fireasca.

Focalizeaza-ti privirea asupra cristalului tau. Observa-i culoarea, incluziunile (daca are), forma si greutatea. Simte transferul vibratiilor sale in palmele tale. Lasa-te purtat de aceasta vibratie in planurile interioare ale constiintei. Daca te simti pregatit, inchide ochii. Contempla in liniste energiile cristalului si lasa-te sa iti transmita mesajele de care ai nevoie in aceste momente.

Daca ai terminat meditatia, deschide ochii usor si pune cristalul la locul lui. Simte podeaua de sub talpile tale. Pentru a te centra mai bine in ACUM si AICI, poti lua in mana un cristal de cuart fumuriu.

Poti achizitiona bijuterii cu cuart fumuriu de AICI

IMPORTANT!!! Mereu curata cristalul inainte de a face o meditatie, cu atat mai mult daca este unul pe care abia l-ai achizitionat si pe care nu l-ai mai folosit.

DE ASEMENEA: daca esti la prima/primele meditatii cu cristale si nu simti vibratia lor in palme, sau crezi ca nu ai primit niciun mesaj, sau ca nu ai simtit nimic, nu este nicio problema. Da-ti timp. Este vorba doar de exercitiu si de a invata cum sa te deschizi in fata cristalelor. Mesajele oricum vin, curatarile oricum se produc.

SUCCES!

Mai poti citi Cum sa purifici, sa incarci si sa programezi cristalele

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instagram AICI

De asemenea, daca ai citit acest articol inseamna ca te atrag cristalele asa ca te invit sa accesezi www.shamballacrystals.ro, site-ul meu in care intri cu totul in lumea bijuteriilor din cristale si seminte de rudraksha.

Poti sa ma gasesti pe facebook AICI si pe instagram AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *