sodalitul
Cristaloterapie

Sodalitul calmeaza atacurile de panica si faciliteaza comunicarea

Sodalitul este piatra comunicarii, iar la nivel psihologic confera echilibru emotional si calmeaza atacurile de panica. In plan fizic, stimuleaza sistemul imunitar, trateaza gatul si alina febra.

Sodalitul este piatra care uneste logica cu intuitia si trezeste perceptia spirituala. Aduce informatii (chiar si uitate) de la mintea superioara pe nivelul fizic. Aceasta frumoasa piatra stimuleaza glanda pineala si cel de al treilea ochi.

SODALITUL TE AJUTA SA MEDITEZI

Sodalitul te ajuta sa aprofundezi mai usor starea de meditatie. In transa indusa de sodalit, mintea poate intelege mai bine actualele circumstante ale vietii. Adica, de ce ti se intampla un anumit lucru, sau din contra, de ce nu poti atrage un alt lucru in viata ta. Lasa-te ghidat in timpul meditatiei si vezi ce mesaje primesti. Pot fi imagini, mirosuri, gusturi, cuvinte. Orice. Fii prezent si pune-ti intrebari. De ce iti apar? Ce simbolizeaza? Sunt de acum, sunt din alta viata? Cum poti sa le vindeci?

Sodalitul mai este bun pentru purificarea poluarii electromagnetice. Poate fi plasat pe calculator, langa televizor pentru a ii bloca radiatiile.

Aceasta piatra este ideala pentru lucrul in grup, pentru atunci cand ai proiecte sau cand comunici cu mai multi oameni. Aduce aromonie si solidaritate. Stimuleaza incredera in sine.

Minte limpede, intuitie si verbalizarea sentimentelor

Acestea sunt iar cateva din lucrurile care le poti scoate mai bine la suprafata cu ajutorul sodalitului. Incurajeaza gandirea rationala, obiectivitatea, adevarul. Calmeaza mintea si astfel ii permiti sa perceapa noi informatii.

Amplifica pretuirea si acceptarea de sine.

Planul fizic

In plan fizic, sodalitul echilibreaza metabolismul, ajuta la depasirea deficitului de calciu, purifica sistemul limfatic si stimuleaza intregul sistem imunitar. Alunga insomnia, trateaza gatul, corzile vocale. Ajuta in vindecarea raguselii si bolilor digestive. Alina febra si reduce tensiunea sanguina.

POZITIE: Trebuie plasat pe locul afectat sau purtat perioade lungi de timp. Dar ca orice alt cristal, trebuie purificat inainte si programat pentru ceea ce doresti sa faca. Creeaza astfel o conexiune mai profunda cu el.

Poti achizitiona bratari din sodalit de pe www.shamballacrystals. ro de AICI si de AICI

De asemenea mai poti citi Cum sa purifici, sa incarci si sa programezi cristalele

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *