Cristaloterapie

Labradoritul elimina proiectiile nebenefice ale altor oameni asupra ta, calmeaza mintea, reduce anxietatea si stresul

Labradoritul elimina proiectiile altor oameni, inclusiv gandurile lor care au devenit captive in aura ta, calmeaza mintea, stimuleaza intuitia si capacitatile psihice. Este considerata piatra cunoasterii ezoterice.

Labradoritul este o piatra protectoare cu mari virtuti mistice. Este considerat un aducator de lumina. Eleveaza constiinta si o conecteaza cu energiile spirituale. Labradoritul respinge energiile nedorite din aura si impiedica scurgerile de energie. Poate conduce in alte lumi si permite accesul la vietile anterioare. Faciliteaza initierea in mistere.

Labradoritul alunga temerile si nesiguranta

Labradoritul reveleaza menirea ta spiritula, te deschide catre a intelege de ce ai venit pe Pamant si care este rolul tau aici, ce ai de invatat.

La nivel psihologic, labradoritul alunga temerile si nesiguranta. Indeparteaza gandurile negative generate de dezamagirile anterioare, inclusiv din alte vieti. Intareste credinta in sine.

La nivel mental, linisteste mintea hiperactiva si stimuleaza imaginatia.

Labradoritul este un tovaras excelent in perioadele de schimbare, intrucat confera putere si perseverenta. Este o piatra a transformarii.

Labardoritul este recomandat persoanelor care trec prin momente de tensiuni puternice, frustrari, dar si celor care nu au relatii armonioase cu cei din jur.

Poti achizitiona bijuterii din labradorit de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

Mai poti citi Sodalitul, calmeaza atacurile de panica si faciliteaza comunicarea

Mai poti citi si Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

Foto: Etsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *