ametistul
Cristaloterapie

Ametistul te protejeaza de atacurile psihice, te deschide catre intuitie si amplifica deschiderea celui de al treilea ochi

Ametistul este unul dintre cele mai raspandite, iubite si utilizate cristale din lume. Se mai spune ca este piatra intelepciunii, a mintii si a lui Dumnezeu. Astfel ca te pune in contact cu taramurile Divine, te protejeaza de atacurile psihice, de blesteme, de tradare. Este un cristal care trezeste intuitia si te ajuta sa descoperi, sa intelegi, sa integrezi si sa iti amplifici darurile psihice pe care le ai, dar de care nu esti constient.

Ametistul este una dintre pietrele mele preferate cu care am lucrat si cu care lucrez foarte mult. Port ametist, meditez cu ajutorul ametistului, am si suport de lumanare din ametist. Simt conexiunea cu acest cristal care ma ajuta sa ma deschid tot mai mult catre lumea spirituala, catre Sinele meu divin si catre Dumnezeu.

Aceasta piatra trezeste capacitatile psihice, este un protector puternic, cu o vibratie spirituala foarte elevata. Este o piatra benefica pentru minte, pe care o calmeaza sau o stimuleaza, in functie de caz. In timpul meditatiei conduce catre o pace interioara si catre o intelegere mai profunda asupra vietii.

Te ajuta sa fii mai putin agitat, reduce furia, anxietatea, depresia, disperarea. Aduce liniste si incredere si sine. Imbunatateste memoria.

Alunga cosmarurile. De aceea este este util in cazurile de insomnie provocata de o minte hiperactiva sau de stresul cotidian.

Ametistul ajuta in vindecarea dependentelor

Grecii credeau ca cine bea dintr-un pahar de ametist este ferit de boli, poate preveni intoxicatia si vindeca betia.

Te ajuta sa renunti la vicii, la temperarea obsesiilor sau dependentelor, daca este programat in acest sens.

Ametistul si deschiderea celui de al treilea ochi

Deschiderea celui de al treilea ochi nu trebuie sa fie niciodata fortata. Acesta este cel mai important lucru. Daca nu ai vibratia suficient de inalta, dar totusi faci diverse exercitii si te deschizi, te poti duce pe niveluri de vibratie joasa, sa vezi diverse entitati sau alte lucruri care te-ar putea speria si nu ai stii ce sa faci. Astfel ca recomand pentru cei care isi doresc sa isi deschida cel de al treilea ochi, sa o ia treptat, cu credinta. Amentistul are o energie inalta ce te conecteaza cu lumea spirituala si daca esti pregatit, putin cate putin te poate sprijini sa vezi dincolo. Amplasat pe frunte iti stimuleaza cel de al treilea ochi.

Daca este tinut langa corp sau purtat in timpul somnului, faciliteaza experientele extracorporale si confera vise intuitive.

La nivel fizic te ajuta sa combati durerile de cap. Este benefic pentru tot ceea ce inseamna zona capului..ochi, par, dar si pentru stomac, sistemul digestiv. Ajuta la regenerarea tesuturilor.

Poti achizitiona bijuterii de ametist de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

Mai poti citi Sodalitul, calmeaza atacurile de panica si faciliteaza comunicarea

Mai poti citi si Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

Poto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *