aventurinul
Cristaloterapie

Aventurinul atrage prosperitatea, norocul si succesul in viata

Aventurinul este o piatra pozitiva ce promoveaza abundenta financiara, norocul si succesul. Mai este considerata piatra sperantei ce te ghideaza in momentele dificile si te ajuta in procesul de luare a deciziilor.

Aventurinul este o piatra blanda si are o conexiune puternica cu lumea spiritelor naturii. De aceea, este folosit pentru protectia gradinilor, plantelor, dar si pentru apararea caselor impotriva stresului geopatic.

Atunci cand porti aventurin, acesta absoarbe smogul electromagnetic pe care il poti capta de la telefon sau de la alte dispozitive. Totodata, te protejeaza de orice situatie negativa, dandu-i o conotatie pozitiva.

Aventurinul, piatra oamenilor de afaceri si a celor care isi doresc sa atraga banii in viata lor

Aventurinul si citrinul sunt cele doua cristale care nu trebuie sa lipseasca antreprenorilor, oamenilor de afaceri sau tuturor celor care isi doresc sa deschida calea energiei banilor. Purtat ca bijuterie cat si in portofel, devine un talisman ce te conecteaza cu vibratia abundentei financiare.

La nivel psihologic, aventurinul intareste calitatile de lider si stimularea procesul de luare a deciziilor. Stimuleaza creativitatea.

Aventurinul te invata sa vezi alternative si posibilitati in orice situatie, chiar si in cele in care consideri ca nu mai este cale de iesire sau ca nu mai stii ce sa faci.

Acest cristal frumos te ajuta sa echilibrezi energia masculina cu cea feminina si incurajeaza regenerarea inimii. Te ajuta sa iti redobandesti senzatia de bunastare fizica si calm emotional.

Poti achizitiona bratari din aventurin de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

Mai poti citi Sodalitul, calmeaza atacurile de panica si faciliteaza comunicarea

Mai poti citi si Citrinul, piatra bogatiei si a fericirii

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

NAMASTE!

Poto: Amazon/Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *