CARNEOLUL
Cristaloterapie

Carneolul, un puternic protector asupra mintii ce te face sa traiesti in prezent si sa elimini frica de moarte

Carneolul este o piatra cu o energie foarte puternica ce te aduce cu picioarele pe Pamant. Functioneaza ca un scut de protectie asupra mintii si te ajuta sa elimini frica de moarte. Este foarte util in situatii dramatice.

Carneolul te ajuta sa te centrezi si sa te ancorezi in realitatea prezenta, sa traiesti ACUM si AICI pe Pamant. Te invata sa iti accepti viata si sa o intelegi. Este o piatra cu o energie inalta care poate sa iti restabileasca motivatia de a trai, de a gasi un sens al vietii, de a intelege de ce ti se intampla anumite lucruri in viata. Iti deschide mintea spre intelegerea evenimentelor ce au loc in viata ta.

Carneolul elimina frica de moarte. In vremurile de demult era folosit pentru protejarea mortilor in timpul calatoriei in lumea de dincolo. Confera curaj, promoveaza alegerile pozitive. Motiveaza obtinerea succesului in afaceri si in alte domenii ale vietii. Te ajuta in depasirea abuzurilor de orice fel. Te face sa ai mai multa incredere in tine.

Aceasta piatra este un protector puternic impotriva invidiei, furiei, resentimentelor tale si ale altor persoane. Calmeaza mania si alunga negativitatea, inlocuind-o cu pofta de viata.

Carneolul sporteste fertilitatea

Activeaza chakra radacina, influenteaza organele feminine si sporeste fertilitatea. Ajuta in depasirea frigiditatii si a impotenteti, ajuta in vindecarea problemelor din zona lombada inferioara. Imbunatateste absorbtia vitaminelor si mineralelor.

Poti achizitiona bratari din carneol de pe www.shamballacrystals. ro de AICI

De asemenea mai poti citi Rodonitul, elimina ranile si cicatricile emotionale din trecut

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: Pixabay

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *