grilele de cristale
Cristaloterapie

Retelele de cristale pentru sanatate si buna dispozitie

Retelele de cristale reprezinta arta de a plasa pietrele in asa fel incat sa creeze o retea de purificare, vindecare si energizare a corpului. Acestea se plaseaza de jur imprejurul corpului, cu cristalele specifice. Astazi, folosim pietrele specifice pentru sanatate si pentru o mai buna stare de dispozitie.

Retelele de cristale stimuleaza relaxarea, induc o stare de bine, reechilibreaza energiile subtile si incarca organismul cu energie.

Cristalele trebuie plasate in jurul corpului. Pietrele rotunjite sunt ideale pentru retele, dar poti folosi si cristale cu varfuri ascutite sau alte forme. Uneste cristalele cu o bagheta sau cu un cristal alungit.

Retelele de cristale: EXERCITIU

STEAUA LUI DAVID

Steaua lui David este un tipar protector traditional, dar poate fi folosita si pentru crearea unei retele de purificare si de energizare.

PENTRU CREAREA ACESTEI RETELE AI NEVOIE DE

  • 6 cristale purificare si activate ( 3 pentru detoxifiere si 3 pentru revigoarare)
  • o bagheta de cristal

Aseaza-te confortabil in pozitia culcat, intr-un loc in care sa nu fii deranjat.

Plaseaza un cristal de cuart fumuriu sau un alt cristal purificat sub talpi, cu varful in jos (daca are varf ascutit). Intinde-ti bratele si plaseaza cate un cristal de cuart fumuriu sau un alt cristal in dreptul varfului degetelor, cu varful orientat catre exterior (daca are varf ascutit).

Uneste triunghiul cu o bagheta sau prin intentie mentala si ramai in interirul lui timp de cinci minute. Constientizeaza eliminarea tensiunilor, stresului si toxicitatii pe expiratie. Energiile negative sunt absorbite si transmutate de cristalul de sub talpile tale.

Plaseaza un cristal de cuart transparent deasupra capului, cu varful orientat in jos (daca are varf ascutit). Plaseaza cele doua (sau mai multe) cristale sub genunchi (cu varfurile orientate catre interior), in dreptul cristalelor de langa varfurile degetelor.

Uneste triunghiul cu o bagheta sau prin intentie mentala si ramai in interiul Stelei lui David timp de cinci minute. Constientizeaza energia purificatoare si revigoranta care emana din cristalul plasat desupra capului, care iti umple intregul corp.

Daca ai terminat, aduna mai intai cristalele de cuart transparent, apoi cele de cuart fumuriu.

Ridica-te si conecteaza-te cu solul, vizualizand cum din talpile tale ies cordoane de lumina ce se duc in interiorul Pamantului si se infasoara acolo de cristale mari de cuart pentru impamantare.

Poti achizitiona bratari din curt de stanca de AICI si de cuart fumuriu de AICI, de pe  www.shamballacrystals. ro 

De asemenea mai poti citi Pietrele semipretioase te pot scapa de frici si vindeca de dureri

Daca doresti sa pastram legatura, poti sa imi dai un like pe facebook AICI si un follow pe instragram AICI

Daca ai citit articoul, inseamna ca ai o conexiunea cu lumea cristalelor asa ca te invit sa pastram legatura printr-un like pe pagina mea de facebook AICI si pe instagram AICI

Surse poze: Pixabay/Energymuse.com

NAMASTE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *